Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Επίσκεψη Ρουμάνων δημοσιογράφων

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ιntracom πραγματοποίησαν σήμερα 15 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Παιανία, καθώς και το Athens Information Technology.

Intracom: Επίσκεψη Ρουμάνων δημοσιογράφων
Τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας Intracom επισκέφθηκαν 15 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα ενημερωτική επίσκεψη στα εργοστάσια της εταιρίας στην Παιανία, καθώς και στο Athens Information Technology (ΑΙΤ).

Τους ξένους δημοσιογράφους υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Τσουκαλίδης. Η ρουμανική δημοσιογραφική ομάδα ξεναγήθηκε στα εργοστάσια και στα εργαστήρια Έρευνας και Τεχνολογίας και ενημερώθηκε από τον διευθυντή Επικοινωνιών κ. Τ. Δημόπουλο. Η περιήγηση και η ενημέρωσή της στο AIT έγιναν από τον καθηγητή κ. Χ. Χαλκιά.

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι αντιπροσώπευαν όλο τo φάσμα των ρουμανικών ΜΜΕ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, ημερήσιο και οικονομικό Τύπο.

Η Intracom, όπως ανακοίνωσε, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στη Ρουμανία, όπου και διατηρεί παραγωγική δραστηριότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v