Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα χρηματοδότησης εξοπλισμού από Info Quest

Tη δυνατότητα ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού, προσφέρει στις επιχειρήσεις η ACE-Hellas (Info Quest) μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης που εγκαινίασε πρόσφατα σε συνεργασία με την HP.

Πρόγραμμα χρηματοδότησης εξοπλισμού από Info Quest
δυνατότητα ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού, προσφέρει στις επιχειρήσεις η ACE-Hellas (Info Quest) μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης που εγκαινίασε πρόσφατα σε συνεργασία με την HP.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα, θα διαρκέσει μέχρι 30 Ιουλίου 2003, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν σύγχρονο εξοπλισμό, όπως hp designjets (plotters), scanners μεγάλης επιφάνειας, workstations και λογισμικό, εύκολα και άμεσα, με εξόφληση μέχρι και 36 άτοκες δόσεις.

Μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης επιτρέπει τον εκσυγχρονισμό της υπάρχουσας τεχνολογικής υποδομής, χωρίς να επιβαρύνει τα πάγια στοιχεία και τις υποχρεώσεις μιας επιχείρησης με τη δέσμευση επιπλέον κεφαλαίων. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους έναν ευέλικτο τρόπο απόκτησης καινούριου εξοπλισμού και αύξησης της παραγωγικότητάς τους, ενώ παράλληλα διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την οικονομική τους ρευστότητα.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι, παράλληλα με την πρακτική του άτοκου leasing αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες, δεν δημιουργούνται πρόσθετες επιβαρύνσεις, ενώ οι καταβολές των μισθωμάτων εκπίπτουν από την εφορία κατά 100% ως λειτουργικές δαπάνες. Στο πρόγραμμα χρηματοδότησης περιλαμβάνεται ασφαλιστική κάλυψη (πυρός, κλοπής κ.λπ.), εγγύηση και συντήρηση για το διάστημα της μίσθωσης, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Η ACE-Hellas ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, με εξειδίκευση στον κλάδο των τεχνικών έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v