Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ανανέωση του site της Winbank

Στην ανανέωση του δικτυακού της τόπου προχώρησε η winbank, η υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς. Το περιεχόμενο του site έγινε πιο επίκαιρο και πιο επεξηγηματικό, ενώ το μενού έγινε πιο εργονομικό.

Πειραιώς: Ανανέωση του site της Winbank
Η winbank, η υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, προχώρησε στην ανανέωση του δικτυακού της τόπου (www.winbank.gr).

Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο επισκέπτης του site βρίσκει εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της winbank, καθώς επίσης λύνει άμεσα τις απορίες του πάνω στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Το περιεχόμενο του site ανανεώθηκε με επίκαιρο και πιο επεξηγηματικό υλικό, ενώ το νέο μενού είναι εξαιρετικό παράδειγμα εργονομίας. Στην αναδιαμόρφωση του νέου web site αξιοποιήθηκαν τόσο η τεχνογνωσία και η εμπειρία της winbank, όσο και οι προτάσεις και υποδείξεις των 100.000 πελατών της.

Από το site οι πελάτες της winbank συνδέονται στην υπηρεσία winbank Ιnternet, από όπου κάνουν on-line τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο www.winbank.gr έχει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν ιδιαίτερα τον χρήστη, όπως Συχνές Ερωτήσεις, γρήγορα Links σε ιστοσελίδες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, Χάρτης Πλοήγησης (site map), ειδική ενότητα ”Hints & Τips” με πληροφορίες για τη χρήση των υπηρεσιών, καθώς και ”Success Stories” πελατών της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκουν ιδιαίτερα χρήσιμη την ηλεκτρονική τραπεζική.

Το www.winbank.gr δεν περιορίζεται μόνο στον ρόλο της πύλης για το winbank Ιnternet και της παρουσίασης της winbank, αλλά είναι εμπλουτισμένο με πληθώρα επιπλέον δυνατοτήτων. Ο χρήστης βρίσκει εξειδικευμένη ορολογία στο γλωσσάρι του e-banking.

Επίσης, έχει πρόσβαση στο winbank Shopping Center, όπου παρουσιάζονται οι έμποροι που συνεργάζονται με τη winbank, μέσω των οποίων γίνονται ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές, καθώς και στο Piraeus Bank Business Center, όπου υπάρχει ενδιαφέρον πληροφοριακό υλικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το Organizer της winbank, ένα εξατομικευμένο χρηματοοικονομικό εργαλείο με το οποίο κάθε επισκέπτης του site, ανεξάρτητα αν είναι πελάτης της winbank, μπορεί να παρακολουθεί το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο και τους χρηματιστηριακούς δείκτες που τον ενδιαφέρουν.

Περιλαμβάνει, επίσης, ένα εργαλείο διαχείρισης εσόδων-εξόδων (cash-flow calculator), καθώς και δυνατότητα υπενθυμίσεων (reminders) που ορίζει ο πελάτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v