Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΟΝΑ: Στο τρίτο τρίμηνο η ολοκλήρωση των εργασιών

Το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών ανακαίνισης της Ιονικής Ξενοδοχειακής, όπως τονίστηκε στην τακτική γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Μαϊου.

ΙΟΝΑ: Στο τρίτο τρίμηνο η ολοκλήρωση των εργασιών
Τη δραστηριότητα της εταιρίας Ιονική Ξενοδοχειακή για τη χρήση του 2002 παρουσίασε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος στην τακτική γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Μαϊου.

Οπως επισημάνθηκε στην ομιλία, η κερδοφορία της εταιρίας ανεστάλη προσωρινώς λόγω της διακοπής της λειτουργίας του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, το οποίο μετά από τριάντα οκτώ συνεχή χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, ανακαινίσθηκε εκ βάθρων.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας κατά τη χρήση του 2002 προήλθε αποκλειστικά από το Hilton Rhodes Resort και ανήλθε σε 7,6 εκατ. ευρώ, έναντι 13,8 εκατ. ευρώ το 2001, που αφορούσε στον κύκλο εργασιών των δύο ξενοδοχείων της εταιρίας, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε ζημίες 4.179 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών 126 χιλ. ευρώ το 2001.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης τηρήθηκε έως σήμερα χωρίς αποκλίσεις και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης φάσης το Hilton Αθηνών άνοιξε τις πύλες του στη διεθνή και ελληνική πελατεία. Ηδη έχουν τεθεί σε λειτουργία το Galaxy Bar, επτά όροφοι δωματίων του υφιστάμενου κτιρίου, το εστιατόριο Βυζαντινό, οι αίθουσες Tερψιχόρη, Ερατώ και τα Hilton Meetings.

Εντός των προσεχών μηνών και συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών ανακαίνισης, που περιλαμβάνει:

Τη νέα πτέρυγα 84 δωματίων, το εστιατόριο Milos, το Health Club με εσωτερική πισίνα, καθώς και την εξωτερική πισίνα με το bar Οασις.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι προοπτικές της εταιρίας προβλέπονται θετικές, μετά την επανένταξη του Hilton Αθηνών στην ξενοδοχειακή αγορά των Αθηνών και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κατά τους οποίους θα αποτελέσει την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v