Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσκεψη Ανωμερίτη για την πορεία του ΟΛΘ

Η πορεία του ΟΛΘ και οι νέες δράσεις ανάπτυξης των εργασιών του θα απασχολήσουν την αυριανή σύσκεψη της διοίκησης της εταιρίας και του κ. Ανωμερίτη. Σημειώνεται ότι εξετάζεται η σύσταση θυγατρικής του ΟΛΘ για την αξιοποιήση της χερσαίας ζώνης.

Σύσκεψη Ανωμερίτη για την πορεία του ΟΛΘ
Την πορεία του ΟΛΘ και τις νέες δράσεις ανάπτυξης των εργασιών του θα εξετάσει ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Ανωμερίτης, αύριο Παρασκευή 9 Μαΐου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τον πρόεδρο του ΟΛΘ Α.Ε. κ. Βαφειάδη, τον δ/ντα Σύμβουλο, Απ. Γεννίτσαρη, και τα μέλη του Δ.Σ.

Πέρα από την εξέταση των οικονομικών θεμάτων του πρώτου τριμήνου 2003 του ΟΛΘ, αναμένεται να εξετασθεί και να ανακοινωθεί η ίδρυση κτηματικής εταιρίας θυγατρικής του ΟΛΘ, η οποία και θα αναλάβει την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης του Λιμανιού.

Επίσης, η ανάθεση σε χρηματοοικονομικό σύμβουλο των θεμάτων ανάπτυξης των επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρίας, η προώθηση της ανακαίνισης του κτιρίου ΠΑΕΓΑ ως κτιρίου γραφείων και η χρηματοδότηση του έργου ”Επέκταση 6ου προβλήτα, φάση Α1”.

Τέλος, θα συζητηθούν τα θέματα διασύνδεσης με το πρόγραμμα ανασυγκρότησης των Βαλκανίων (ενδιαφέρον για κοινό project για το λιμάνι Λομ (Δούναβης) της Βουλγαρίας) και τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v