Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ από Τεχνική Ολυμπιακή

Επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ από τα προγραμματισμένα έργα ύψους 400 εκατ. ευρώ έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς ανακοίνωσε η διοίκηση του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ από Τεχνική Ολυμπιακή
Επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ από τα προγραμματισμένα έργα ύψους 400 εκατ. ευρώ έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς, ανακοίνωσε η διοίκηση του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Στα εν λόγω έργα περιλαμβάνονται και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Μελίτων, η κατασκευή κέντρου θαλασσοθεραπείας, η ανακατασκευή γηπέδου golf, η κατασκευή γηπέδου golf, η επέκταση και αναβάθμιση της μαρίνας.

Σχετικά με τους αμπελώνες του κτήματος Πόρτο Καρράς, η Τεχνική Ολυμπιακή αναφέρει πως η εφαρμογή ενός πρωτοποριακού προγράμματος αναζωογόνησης τους συνέτεινε στο διπλασιασμό της παραγωγής κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ενώ παράλληλα σημειώνεται η εφαρμογή και ενός προγράμματος αναμπέλωσης.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής, αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στην εντατικοποίηση της παραγωγής από τις 55.000 ελιές και στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την προστασία του οικοσυστήματος του δάσους του συγκροτήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v