Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στις 8 Μαΐου η τακτική γ.σ.

Τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2002, καθώς και τη διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ ανά μετοχή, είναι μερικά από τα θέματα προς έγκριση από την τακτική Γενική Συνέλευση της Alpha Bank, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 8 Μαΐου 2003.

Alpha Bank: Στις 8 Μαΐου η τακτική γ.σ.
Τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2002, καθώς και τη διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ ανά μετοχή, είναι ορισμένα από τα θέματα προς έγκριση από την τακτική Γενική Συνέλευση της Alpha Bank, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 8 Μαΐου 2003.

Τα υπόλοιπα θέματα της γ.σ. της Alpha Bank, αφορούν τo συμψηφισμό μέρους του αναπόσβεστου ποσού θετικής υπεραξίας (goodwill) που προέκυψε από τη συγχώνευση της Τραπέζης με την ”Ιονική και Λαϊκή Τράπεζα της Ελλάδος”, με χρέωση του λογαριασμού ”διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο”, καθώς και την έκδοση ομολογιακών δανείων, κοινών, ανταλλαξίμων ή/και μετατρεψίμων, μειωμένης ή μη εξασφαλίσεως,

Τέλος, θα συζητηθεί η τροποποίηση και συμπλήρωση της αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της 11.4.2000, ως ισχύει, για τη χορήγηση δικαιωμάτων προαιρέσεως και σε διευθυντικά στελέχη των εταιριών του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v