Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΕΧΑ: Στο 0,74 προς 1 η σχέση ανταλλαγής με ΠΕΠΑ

Σε 0,74 μετοχές της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου για κάθε μία μετοχή της Πειραιώς Επενδυτική ορίστηκε η σχέση ανταλλαγής για την απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

ΕΛΕΧΑ: Στο 0,74 προς 1 η σχέση ανταλλαγής με ΠΕΠΑ
Τη σχέση ανταλλαγής για τη συγχώνευση της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου (απορροφώσα) με την εταιρία Πειραιώς Επενδυτική (απορροφώμενη) αποφάσισαν σήμερα τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η σχέση ανταλλαγής ορίστηκε στις 0,742 μετοχές της απορροφώσας (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου) για κάθε 1 μετοχή της απορροφώμενης (Πειραιώς Επενδυτική).

Η σχέση ανταλλαγής που προτείνεται να εγκριθεί από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων καθορίστηκε από τα Δ.Σ. των εταιριών, αφού έλαβαν υπόψη τους τις σχετικές εκθέσεις αποτίμησης των ορκωτών ελεγκτών και τη διατύπωση σχετικής γνώμης για τη σχέση ανταλλαγής.

Τα παραπάνω τελούν υπό την αίρεση της έγκρισης του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων των συγχωνευόμενων εταιριών και της έκδοσης των σχετικών αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v