Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λογισμικό της Intracom στην Travel Plan

Σε εγκατάσταση του λογισμικού της FirstCLASSTM στον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Plan προχώρησε η Intracom. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας, η εγκατάσταση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Galileo Hellas.

Λογισμικό της Intracom στην Travel Plan
Μια ακόμη εγκατάσταση του λογισμικού FirstCLASSTM πραγματοποίησε η Intracom, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. Η εγκατάσταση έγινε στον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Plan ,στο πλαίσιο της συνεργασίας της Intracom με την Galileo Hellas.

Το Τravel Plan είναι ιδιοκτησία της EUROSTAR, μιας θυγατρικής εταιρίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με στοιχεία της ICAP (12/2002), ο όμιλος διακινεί πάνω από 110.000 άτομα και κατέχει το 10% της ελληνικής αγοράς. Διαθέτοντας 120μελές ειδικευμένο προσωπικό και πλήρες ηλεκτρονικό δίκτυο, το Τravel Plan καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα.

Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης του λογισμικού FirstCLASSTM στο Travel Plan δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιωτικό οργανισμό, τόσο για την αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών του, όσο και για τη διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών του από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και μέσω του Διαδικτύου.

Όπως δήλωσε ο κ. Θ. Μπίθας, γενικός διευθυντής του Travel Plan, ”το FirstCLASS εναρμονισμένο πλέον με το SAP/R3 θα αποτελέσει τον ισχυρότερο σύμμαχο για την άρτια και ταχεία διανομή των προϊόντων μας στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με τον οργανισμό μας ταξιδιωτικών γραφείων”.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του έργου, εκτός των άλλων, υλοποιήθηκε και η on-line επικοινωνία του FirstCLASS με το σύστημα SAP/R3, το σύστημα διαχείρισης των εταιρικών πόρων του Travel Plan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v