Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Development: Απάντηση για το Χωριό Τύπου

Απάντηση προς τις χρηματιστηριακές αρχές για δημοσίευμα που κάνει λόγο για την ακύρωση της άδειας για το Χωριό Τύπου έστειλε σήμερα η εταιρία Lamda Development.

Lamda Development: Απάντηση για το Χωριό Τύπου
Απάντηση σε δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας σχετικά με το έργο του Χωριού Τύπου έστειλε σήμερα η εταιρία Lamda Development, κατόπιν επιστολής των χρηματιστηριακών αρχών.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητεί την ακύρωση της οικοδομικής άδειας που έχει λάβει η εταιρία Lamda Olympic Village, θυγατρική του ομίλου Lamda Development, για την ανέγερση του Χωριού Τύπου.

Απαντώντας στην επιστολή η εταιρία αναφέρει ότι δεν έχει καμία πληροφόρηση για το θέμα αυτό εκτός από τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, δοθέντος μάλιστα ότι η αναφερόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Επίσης η εταιρεία θεωρεί προφανές ότι για να μπορέσει να εκτιμήσει τον βαθμό στον οποίο θα επηρεάσει το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της στο επενδυτικό πρόγραμμά της, θα πρέπει να εκδοθεί η εν λόγω απόφαση και να μελετήσει το κείμενό της.

Τελειώνοντας η επιστολή αναφέρει ότι για την ώρα το έργο προχωρά κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v