Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση κουκουλοφόρων στον ΟΠΑΠ

Κουκουλοφόροι έριξαν το απόγευμα μολότοφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στην είσοδο των γραφείων του ΟΠΑΠ, την ώρα που εξέρχονταν οι εργαζόμενοι από την εργασία τους. Την ενέργεια καταδίκασε η διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Επίθεση κουκουλοφόρων στον ΟΠΑΠ
Την Τετάρτη 16-04-2003 και ώρα 17:30, είκοσι πέντε ”κουκουλοφόροι” επιτέθηκαν με μολότοφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στην είσοδο των γραφείων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Εκείνη την ώρα, όπως αναφέρεται σε ανκοίνωση της εταιρίας, υπάλληλοι της εταιρίας αποχωρούσαν από την εργασία τους και βρίσκονταν στην είσοδο, καθώς και κλητήρες και άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας της εταιρίας.

Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ήταν ορατοί στους κουκουλοφόρους εκείνοι, όπως επισημαίνεται, συνέχισαν την επίθεση εναντίον τους θέτοντας σε άμεσο και πραγματικό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή τους.

Τη δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων καταδικάζει το Δ.Σ. της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και οι εργαζόμενοι σε αυτήν δηλώνοντας απερίφραστα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ανοδική πορεία της εταιρίας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και σε αντίθεση με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις όλων εκείνων των κύκλων που στόχο έχουν να την ανακόψουν.

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων όσων την εμπιστεύτηκαν και την εμπιστεύονται εμπράκτως σε καθημερινή βάση δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση τα επιτυχή αποτελέσματα της προσπάθειάς της.

Η επίθεση αυτή το μόνο που θα καταφέρει είναι να συσπειρώσει τους εργαζόμενους και τη διοίκηση στο να συνεχίσουν να επιτελούν με προσήλωση και ζήλο τους κοινούς στόχους που έχουν τεθεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v