Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Bράβευση από τον οργανισμό EFQM

Πέντε επιχειρησιακοί τομείς και μία θυγατρική εταιρία του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς βραβεύτηκαν στις 14 Απριλίου από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό EFQM, καθώς κατέκτησαν το επίπεδο της δέσμευσης στην επιχειρηματική αριστεία.

Πειραιώς: Bράβευση από τον οργανισμό EFQM
Πέντε διευθύνσεις της Τράπεζας Πειραιώς και μία θυγατρική εταιρία του ομίλου βραβεύτηκαν στις 14 Απριλίου, για την επίτευξή τους στη ”Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” ή ”Committed to Excellence” του EFQM (European Foundation Quality Management).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το EFQM είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον οποίον συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις απ΄ όλη την Ευρώπη και έχει θεσμοθετήσει βραβεία ποιότητας, με κύριο στόχο τον εντοπισμό εταιριών που αποτελούν μοντέλα τόσο όσον αφορά τη διοίκηση όσο και τα επιχειρηματικά τους αποτελέσματα.

Οι πέντε επιχειρησιακές μονάδες της τράπεζας, είναι της εκπαίδευσης και ανάπτυξης, της ηλεκτρονικής τραπεζικής, του marketing, των νομικών εργασιών ειοίκησης και της πληροφορικής.

Επίσης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το ίδιο επίπεδο κατέκτησε και η θυγατρική εταιρία του ομίλου Πειραιώς, EXODUS, που δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση του ομίλου, ότι το βραβείο αυτό αποτελεί μία ένδειξη εξυπηρέτησης του ευρύτερου στόχου της Τράπεζας Πειραιώς, που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν χρηματοοικονομικό οργανισμό υψηλής ποιότητας και κύρους, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιφέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v