Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επικοινωνιακές λύσεις μέσω SMS από HOL

Η Hellas on Line, εταιρία του ομίλου EFG Eurobank Ergasias, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της παροχής επικοινωνιακών λύσεων μέσω SMS, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wireless messaging και application development.

Επικοινωνιακές λύσεις μέσω SMS από HOL
Η Hellas on Line επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της παροχής επικοινωνιακών λύσεων μέσω SMS (σύντομα και MMS), αξιοποιώντας μια δυναμική πλατφόρμα wireless messaging και application development.



Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη στρατηγική της συνεργασίας με την B!Digital Technologies, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παροχέα Ασύρματων Υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στην Ευρώπη από το 1999, η Hellas on Line παρέχει ένα ευρύ φάσμα προεγκατεστημένων υπηρεσιών μέσα από έτοιμα εργαλεία που παρέχουν αξιόπιστες και εύκολα και γρήγορα υλοποιήσιμες λύσεις.

Επίσης, παρέχει τεχνογνωσία για πληθώρα customized εφαρμογών μέσω SMS, MMS και WAP, σε συνδυασμό με το κατάλληλο περιεχόμενο, που προσαρμόζονται στις εκάστοτε επικοινωνιακές και εμπορικές ανάγκες και απαιτήσεις, με ευελιξία, που επιτρέπει γρήγορη υλοποίηση και λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, καθώς και μεγάλο αριθμό από δοκιμασμένες ιδέες και case studies από αντίστοιχες υπηρεσίες που έχουν υλοποιηθεί επιτυχώς από την B!Digital στο εξωτερικό.



Μερικές από τις έτοιμες υπηρεσίες που προσφέρονται είναι: On Demand Υπηρεσίες με χρήση 4ψηφιου αριθμού (διαγωνισμοί, trivia, ψηφοφορίες, SMS chat κ.λπ.) και Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Ενημέρωσης (οικονομικής, ειδησεογραφικής, αθλητικής κ.λπ).

Τέλος, σημειώνεται ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν υλοποιηθεί υπηρεσίες ενημέρωσης και ειδοποίησης μέσω SMS για την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. (www.eu2003.gr) και την EFG Eurobank Ergasias (Treasury Dept.), καθώς και προωθητική ενέργεια για τα Telestet Centers.



Η Hellas on Line, εταιρία του ομίλου EFG Eurobank Ergasias, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διασύνδεσης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v