Αποχώρηση Α. Κροντηρά από Δέλτα Γάλακτος (update)

Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Δέλτα Πρότυπου Βιομηχανία Γάλακτος, ύστερα από θητεία 7 χρόνων, ο κ. Α. Κροντηράς, για να στραφεί σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα καθήκοντα αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Δέλτα Συμμετοχών κ. Δ. Δασκαλόπουλος.

Αποχώρηση  Α. Κροντηρά από Δέλτα Γάλακτος (update)
Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΛΤΑ Βιομηχανίας Γάλακτος αναλαμβάνει από τις 21 Απριλίου ο πρόεδρος της εταιρίας και πρόεδρος της Δέλτα Συμμετοχών κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, καθώς αποχωρεί από την εν λόγω θέση ο κ. Αντώνης Κροντηράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σοβούσα εδώ και καιρό κρίση στις σχέσεις Δασκαλόπουλου - Κροντηρά κατέληξε στην αποδοχή της παραίτησης που είχε υποβάλει προ ημερών από το οργανόγραμμα της εταιρίας ο κ. Κροντηράς.

Ο κ. Κροντηράς είχε εργασθεί στη Misko, της ιταλικής Barilla, ως διευθύνων σύμβουλος, απ’ όπου προ 7 ετών μεταπήδησε στον όμιλο ΔΕΛΤΑ, όπου ως διευθύνων σύμβουλος είχε την επίβλεψη του τομέα του γάλακτος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, μετά από επτά χρόνια στη διεύθυνση της ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος, ο κ. Κροντηράς αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας για να στραφεί σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για την πολύχρονη αφοσίωσή του στην εταιρία, καθώς και για τις σημαντικές του επιτυχίες στην κερδοφόρο ανάπτυξή της, ενώ εύχεται στον κ. Κροντηρά μία εξίσου επιτυχή πορεία και στις μελλοντικές του επιλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v