Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράδοση του EPSS από Intrasoft International

Την παράδοση του συστήματος EPSS που αφορά στην αυτοματοποιημένη δημιουργία και υποβολή προσφορών σε σχέση με τα έργα του 6ου Προγράμματος Πλαισίου Έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε η Intrasoft International.

Παράδοση του EPSS από Intrasoft International
H Intrasoft International, μέλος του ομίλου Intracom, oλοκλήρωσε την εφαρμογή του ”Συστήματος Ηλεκτρονικής Υποβολής Προσφορών – Electronic Proposal Submission System (EPSS)” για το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κάνοντας χρήση του συστήματος EPSS, το οποίο θεωρείται ως το πιο καινοτόμο στον χώρο του σε παγκόσμια κλίμακα, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργασθούν και να υποβάλουν την προσφορά τους ηλεκτρονικά.

Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα ελέγχου και μεταβολών σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που εισάγουν στο σύστημα οι συμμετέχοντες έως τη στιγμή της οριστικής υποβολής της πρότασης.

Προβλέπεται δε, ότι το EPSS θα διαχειριστεί πάνω από 300 διαφορετικούς διαγωνισμούς και προγράμματα για 30 διαφορετικούς φορείς.

Επισημαίνεται ότι ο προϋπολογισμός του 6ου Προγράμματος Πλαισίου ανέρχεται στα 16.2 δισ. ευρώ και υπολογίζεται ότι κατά την πενταετή διάρκειά του θα υποβληθούν 45.000 προσφορές, εκ των οποίων οι 35.000 ηλεκτρονικά.

Σημειώνεται ότι καθένας από τους ανωτέρω έχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικών του οθονών εισαγωγής στοιχείων, διαδικασιών επικύρωσης δεδομένων, ημερομηνιών υποβολής προσφορών κ.τ.λ., σε ένα περιβάλλον που είναι προσβάσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους 24 ώρες το 24ωρο χωρίς διακοπή.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι έχουν χρησιμοποιηθεί εργαλεία και υλικό (hardware) υψηλής τεχνολογίας για να επιτευχθεί η αδιάλειπτη και άρτια λειτουργία του συστήματος σε περιβάλλον υψηλής ασφάλειας, ιδίως σε περιόδους υποβολής προσφορών, υποστηρίζοντας χιλιάδες χρήστες συγχρόνως. Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται από την πύλη Cordis (www.cordis.lu).

Τέλος, λόγω της απαίτησης έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος τον Μάρτιο του 2003, το έργο ολοκληρώθηκε στο σύντομο χρονικό διάστημα των πέντε μηνών. Η Intrasoft International θα λειτουργεί και θα συντηρεί το σύστημα με τη μορφή υπηρεσιών outsourcing για διάστημα 5 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v