Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: ”Μήνυμα” στα παιδιά του Ιράκ

Tη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες των πακέτων Q1 (κινητή τηλεφωνία με συμβόλαιο)και Q card1 (καρτοκινητή) να συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ανθρωπιστική Βοήθεια για τα παιδιά του Ιράκ δίνει η Q-Telecom .

Q-Telecom: ”Μήνυμα” στα παιδιά του Ιράκ
Tη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες των πακέτων Q1 (κινητή τηλεφωνία με συμβόλαιο)και Q card1 (καρτοκινητή) να συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ανθρωπιστική Βοήθεια για τα παιδιά του Ιράκ, μέσω αποστολής γραπτών μηνυμάτων SMS στον αριθμό 4727, δίνει η Q-Telecom.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η Q-Telecom ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των συνδρομητών της, προσφέρει την εν λόγω υπηρεσία με τη συνεργασία του K-tel του ομίλου Καλοφωλιά, ενώ η χρέωση για κάθε μήνυμα θα είναι 1 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σημειώνεται πως το σύνολο των εσόδων που θα συγκεντρωθεί από την αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο 4727 έως τις 30 Ιουνίου 2003, θα διατεθεί από την Q-Telecom για τον σκοπό αυτό στους Γιατρούς του Κόσμου.

Η Q-Telecom, επιχειρησιακός τομέας της εταιρίας Info-Quest, αποτελεί τον πρώτο ολοκληρωμένο ιδιωτικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό στην ελληνική αγορά που προσφέρει υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v