Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία με την Raytheon υπέγραψε η Intracom

Στην υπογραφή συμφωνίας με τη Raytheon προχώρησε η Intracom, στις 4/4/2003, για την παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων του συστήματος αυτοπροστασίας (ASPIS II) των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, ύψους 34,5 εκατ. δολαρίων Αμερικής.

Συμφωνία με την Raytheon υπέγραψε η Intracom
Στην υπογραφή συμφωνίας με τη Raytheon προχώρησε η Intracom, στις 4 Απριλίου 2003, για την παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων του συστήματος αυτοπροστασίας (ASPIS II) των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Intracom, η σχετική σύμβαση είναι ύψους 34,5 εκατ. δολαρίων Αμερικής και προβλέπει την κατασκευή και τον τελικό έλεγχο ηλεκτρονικών μονάδων στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία.

Το συνολικό έργο της Intracom αναμένεται να επεκταθεί στη συμπαραγωγή επιπλέον μονάδων του συστήματος ASPIS, με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος του έργου που τελικά θα αναλάβει η Intracom στο πλαίσιο του προγράμματος ASPIS II να υπερβεί τα 42 εκατ. δολάρια Αμερικής.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η υποδομή, η εμπειρία και οι τεχνικές δυνατότητες της Intracom τής παρέχουν τη δυνατότητα για την κατασκευή των εν λόγω συστημάτων στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Το έργο αποτελεί συνέχεια της πολύ καλής συνεργασίας που ήδη έχει η Intracom με τη Raytheon στον χώρο της άμυνας, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v