Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ABC στην 1η διεθνή έκθεση Λιανικού Εμπορίου

Τη νέα σουίτα εφαρμογών Merit Loyalty Suite και τα πλεονεκτήματά της θα παρουσιάσει η ABC, στην 1η Διεθνή Έκθεση του ΣΕΛΠΕ με θέμα: ”Λιανικό Εμπόριο: Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Απριλίου 2003.

Η ABC στην 1η  διεθνή έκθεση Λιανικού Εμπορίου
Τη νέα σουίτα εφαρμογών Merit Loyalty Suite και τα πλεονεκτήματά της θα παρουσιάσει η ABC Professional Services, στην 1η Διεθνή Έκθεση - Συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) με θέμα: ”Λιανικό Εμπόριο: Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης”, που θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Πεντελικόν, στη Βαρυμπόμπη, στις 10 και 11 Απριλίου 2003.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της η ABC θα παρουσιάσει το πρωτοποριακό προϊόν Merit Loyalty Suite, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσέλκυση νέων πελατών σε μία επιχείρηση, στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων και κατ’ επέκταση στη μεγιστοποίηση των κερδών. Πρόκειται για μία συλλογή ”έξυπνων” εργαλείων και μεθοδολογιών, που συνεργάζονται σε μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική για την ανάπτυξη έξυπνων και ευέλικτων προωθητικών σχεδίων.

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις εφαρμογές του προϊόντος Merit Loyalty Suite και να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας για τα μοναδικά πλεονεκτήματά του, όπως το χαμηλό κόστος διαχείρισης, και τον τρόπο τμηματοποίησης των πελατών μίας επιχείρησης. Επιπλέον, θα διαπιστώσουν μέσω εφαρμογών την ευελιξία του προγράμματος Merit Loyalty στον σχεδιασμό και την εκτέλεση έξυπνων και ευέλικτων προωθητικών σχεδίων.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο, καθώς και η Έκθεση για το Λιανικό Εμπόριο με θέμα ”Λιανικό Εμπόριο: Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης”, τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του υπουργείου Ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v