Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Γ.Δ. στην Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών

Ο κ. Λεωνίδας Τσίμπουρης είναι ο νέος γενικός διευθυντής στην Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών, μετά την αποχώρηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Νέος Γ.Δ. στην Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών
Ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μετά την αποχώρηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη από την Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών, ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Λεωνίδα Τσίμπουρη στη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την επιθυμία του να πολτευθεί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Τσίμπουρης, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία από τον Σεπτέμβριο του 2001 ως διευθυντής Επενδύσεων, κατέχει πτυχίο Οικονομικών και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ.

Ο κ. Τσίμπουρης έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο του venture capital/private equity και κατά το παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και της Citicorp Investment Bank στο Λονδίνο.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Eθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και έχει αναλάβει τη διαχείριση της δραστηριότητας venture capital/private equity του ομίλου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v