Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Συνεργασία με την αμερικανική Senetek

Τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρία Senetek PLC, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας, με στόχο την από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανακοίνωσε η εταιρία Lavipharm.

Lavipharm: Συνεργασία με την αμερικανική Senetek
Η Lavipharm ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με την αμερικανική Senetek PLC, εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων στον τομέα των δερματολογικών παθήσεων και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή προβλέπει ότι η Lavipharm θα παρουσιάσει, κάτω από τη γνωστή μάρκα δερμοκαλλυντικών προϊόντων Castalia, μια καινοτόμο σειρά για δερματολογική αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, αξιοποιώντας το διεθνές κατοχυρωμένο συστατικό κινετίνη της Senetek.

Επιπλέον, οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν νέα προϊόντα χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Lavipharm.

”Η παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων, που βασίζεται στην τεχνολογία της Senetek και η ηγετική θέση που κατέχουμε στην ελληνική αγορά φαρμακείου σε συνδυασμό με την ιστορικά εδραιωμένη συνεργασία της Lavipharm με τους δερματολόγους, θα δώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στην ήδη καταξιωμένη μάρκα Castalia, τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Lavipharm κ. Θανάσης Λαβίδας. ”Πιστεύουμε πως αυτή η νέα συμφωνία με τη Senetek, η οποία ειδικεύεται στον χώρο της φαρμακευτικής τεχνολογίας, σηματοδοτεί την αρχή για ενδιαφέρουσες μελλοντικές συνεργασίες. Ο συνδυασμός των καινοτόμων τεχνολογιών μας, όπως της Solid Gel, με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Senetek ανοίγει νέους ορίζοντες και για τις δύο εταιρίες”.

”Η Lavipharm κατέχει ηγετική θέση στην ιδιαίτερα ελκυστική ελληνική δερματολογική αγορά που παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης”, επισήμανε ο κ. Andreas O. Tobler, εκτελεστικός γενικός διευθυντής Ευρώπης της Senetek. ”Η συμφωνία μας με τη Lavipharm ανοίγει νέους ορίζοντες επιχειρησιακής συνεργασίας τόσο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, χάρη στις πρωτοπόρες τεχνολογίες της Lavipharm, όσο και στην περαιτέρω επέκταση των προϊόντων μας στη διεθνή αγορά”.

Το διεθνές κατοχυρωμένο συστατικό της Senetek, κινετίνη, είναι μία φυσική κυτοκινίνη με κλινικά τεκμηριωμένη δράση στη δερματολογική αντιμετώπιση της γήρανσης, χωρίς τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί στα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα. Η Senetek συνεργάζεται διεθνώς με εταιρίες όπως οι ICN Pharmaceuticals, Revlon Inc. και Body Shop.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v