Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Επαθλον” από ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank

Το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών τους ”Επαθλον”, που αφορά στη συλλογή πόντων συγκεκριμένης χρηματικής αξίας με τη χρησιμοποίηση της κάρτας ΑΘΗΝΑ 2004 VISA, παρουσίασαν σήμερα οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων, ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και η Alpha Bank.

”Επαθλον” από ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank
Το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών τους ”Επαθλον” παρουσίασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, παρουσία της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων, ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank.

Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη, το ”Επαθλον” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης που υλοποιείται στην ελληνική αγορά και το πρώτο στο οποίο συμμετέχουν ταυτόχρονα τρεις μεγάλοι οργανισμοί (multi-retailer loyalty scheme).

Τονίστηκε, επίσης, ότι η ευρεία πελατειακή βάση των εταιριών ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank, αλλά και τα πρωτοποριακά πλεονεκτήματα που προσφέρονται στους συμμετέχοντες, αποτελούν ισχυρότατη βάση για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες των τριών οργανισμών θα μπορούν να συλλέγουν πόντους συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank.

Το σύνολο των πόντων θα ανταλλάσσεται εύκολα και άμεσα με προϊόντα και υπηρεσίες των τριών οργανισμών ή και άλλων μεγάλων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, όπως για παράδειγμα πολυκαταστημάτων, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, πρατηρίων ρούχων, ταξιδιωτικών γραφείων, κινηματογράφων, κ.λπ.

Το όχημα του προγράμματος ”Επαθλον” είναι η κάρτα ΑΘΗΝΑ 2004 VISA, που λειτουργεί ως μέσο συλλογής και εξαργύρωσης των πόντων που συλλέγονται. Οι συμμετέχοντες την αποκτούν με τη έγκριση της αίτησης συμμετοχής τους στο πρόγραμμα και τη χρησιμοποιούν για να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν τους πόντους που αντιστοιχούν στις αγορές τους.

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη, η νέα πιστωτική κάρτα παρέχεται χωρίς συνδρομή για δύο έτη.

Η κάρτα ΑΘΗΝΑ 2004 VISA, που φέρει τα σύμβολα των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, συμβάλλει εξάλλου και στην άρτια προετοιμασία των Αγώνων, αφού κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται από τον κάτοχό της, η Alpha Bank θα αποδίδει μεγάλο μέρος των εσόδων στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, ως προσφορά του κατόχου στη μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι και των τριών εταιριών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σύναψη της συμφωνίας, επισημαίνοντας τα αμοιβαία οφέλη που αυτή αποφέρει. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες τους και την ενδυνάμωση της αφοσίωσής τους (loyalty) μέσω της παροχής σε αυτούς αποκλειστικών προνομίων, την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας, την επικοινωνιακή αξιοποίηση της χορηγίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τέλος, τις προοπτικές που ανοίγονται για την περαιτέρω ανάπτυξη μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των εταιριών.

Από την πλευρά της, η ορόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, εξέφρασε μεταξύ άλλων την ικανοποίησή της για τις συνέργειες που αναπτύσσονται μεταξύ των τριών εταιριών, γεγονός που καταδεικνύει, όπως είπε, την ευεργετική δράση των Ολυμπιακών Αγώνων στην επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

Τέλος, τόνισε ότι οι τρεις μεγάλοι ελληνικοί οργανισμοί ΟΤΕ, CosmΟΤΕ και Alpha Bank, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, σκοπεύουν να επενδύσουν σημαντικούς πόρους, δυνάμεις και τεχνολογία στο πρόγραμμα ”Επαθλον”, προκειμένου να προσφέρουν στον Έλληνα καταναλωτή ένα προϊόν πολλαπλής και υψηλής προστιθέμενης αξίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v