Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες υπηρεσίες ψυχαγωγίας από Q-Telecom

Η Q-Telecom προσθέτει δύο νέες υπηρεσίες ψυχαγωγίας για όλους τους συνδρομητές της στην κινητή τηλεφωνία, καθώς ξεκίνησε συνεργασίες με το τηλεοπτικό κανάλι ANT1 για το παιχνίδι THE WALL και την Αmita.

Δύο νέες υπηρεσίες ψυχαγωγίας από Q-Telecom
Η Q-Telecom, επιχειρηματική μονάδα της Info-Quest, ανακοινώνει δύο νέες συνεργασίες, η πρώτη με το τηλεοπτικό κανάλι ANT1 για το παιχνίδι THE WALL που έχει ξεκινήσει από τις 3/3 και η δεύτερη με τους χυμούς Amita για το νέο παιχνίδι SMS που θα διαρκέσει από 1/4 μέχρι τις 30/6/2003.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, όσοι έχουν συνδέσεις καρτοκινητής τηλεφωνίας Q-Card1 και συμβολαίου Q1 μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι της Amita στέλνοντας γραπτά μηνύματα στον τετραψήφιο αριθμό 4620, με χρέωση 0,17 ευρώ συν ΦΠΑ.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες θα ενημερώνονται άμεσα για τα δώρα που έχουν κερδίσει μέσω δωρεάν γραπτών μηνυμάτων. Οι όροι συμμετοχής και τα δώρα περιγράφονται αναλυτικά πάνω στις συσκευασίες και στα σημεία πώλησης των χυμών Amita.

Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν στο τηλεοπτικό παιχνίδι THE WALL, από την 3η Μαρτίου, στέλνοντας γραπτά μηνύματα στους αριθμούς που ανακοινώνει ο ANT1, με χρεώσεις που αναφέρονται στο site www.myQ.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v