Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρίντζης: Aύξηση επιβατικής κίνησης τον Μάρτιο

Αύξηση κατά 44,93% της επιβατικής κίνησης παρουσίασε κατά τον μήνα Μάρτιο, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η εταιρία Γραμμές Στρίντζη, μετά τη δρομολόγηση του BLUE STAR 2 στη γραμμή Πειραιά – Χανίων.

Στρίντζης: Aύξηση επιβατικής κίνησης τον Μάρτιο
Η εταιρία Γραμμές Στρίντζη ανακοινώνει ότι μετά τη δρομολόγηση του BLUE STAR 2 στη γραμμή Πειραιά – Χανίων τον μήνα Μάρτιο παρουσιάζεται αύξηση έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου στη διακίνηση επιβατών κατά 44,93%, Ι.Χ. αυτοκινήτων κατά 15,53% και φορτηγών κατά 8,09%.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το μεταφορικό έργο του BLUE STAR 2 τον μήνα Μάρτιο από και προς Πειραιά ανήλθε σε 27.798 επιβάτες, 2.099 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 313 φορτηγά, με κάλυψη μεριδίου αγοράς 41,86% στους επιβάτες, 39,08% σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και 8,58 σε φορτηγά.

Σημειώνεται ότι κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η αύξηση στην επιβατική κίνηση έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου ανήλθε σε 51,18%.

Η Blue Star Ferries δραστηριοποιείται στη γραμμή Πειραιά – Χανίων με ένα πλοίο, το BLUE STAR 2, το οποίο είναι υπερσύγχρονο νεότευκτο κατασκευής 2000 και ταχύτητας 28 μιλίων ανά ώρα, έναντι δύο πλοίων της ΑΝΕΚ (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ΛΑΤΩ).

Η Blue Star Ferries, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του επιβατικού κοινού ως η εταιρία που αναβαθμίζει τις γραμμές στις οποίες δραστηριοποιείται, εκτελώντας τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τέλος, σημειώνεται ότι με τη δρομολόγηση του BLUE STAR 2 άλλαξαν τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι, καθώς προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους της περιοχής και στους επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v