Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Mεταβίβαση κλάδου στη Μόρνος (update)

Υπεγράφη σήμερα η συμφωνία για τη μεταβίβαση στη Μόρνος του κλάδου της εύκαμπτης συσκευασίας της εταιρίας Frigoglass, κλάδος που προερχόταν από την κατά 100% θυγατρική της ”3Ν ΑΒΕΕ”.

Frigoglass: Mεταβίβαση κλάδου στη Μόρνος (update)
Υπεγράφη σήμερα 1 Απριλίου η συμφωνία για τη μεταβίβαση στη Μόρνος Α.Ε., του ομίλου Φιλίππου, του κλάδου της εύκαμπτης συσκευασίας της εταιρίας Frigoglass.

Oπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο κλάδος αυτός δραστηριότητας προέρχεται από την απορρόφηση από τη Frigoglass της κατά 100% θυγατρικής της ”3Ν ΑΒΕΕ” με παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Βόλο.

Η Marfin αναφέρει σχετικά στο report της πως 3Ν συνείσφερε στις ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου Frigoglass κατά 12,5 εκατ. ευρώ το οποίο σε ποσοστό αντιστοιχεί σε 4% επί του τζίρου, και με ζημιές ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Σχολιάζοντας την εν λόγω deal, η Marfin αναφέρει πως πρόκειται για μια θετική κίνηση καθώς η 3Ν δε θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα του ομίλου. Επιπλέον, η Marfin συμπληρώνει πως θα επικοινωνήσει με την εταιρία ώστε να αναθεωρήσει τις προβλέψεις της ανάλογα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v