Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της SAP με θυγατρική της Intracom

Tην έναρξη της επίσημης συνεργασίας της με την Intrasoft International, μέλος του oμίλου Intracom, με στόχο την προώθηση υλοποίησης έργων εγκατάστασης, εφαρμογής και υποστήριξης του λογισμικού SAP στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η SAP Hellas.

Συνεργασία της SAP  με θυγατρική της Intracom
Tην έναρξη της επίσημης συνεργασίας της με την εταιρία Intrasoft International, μέλος του oμίλου Intracom, με στόχο την προώθηση υλοποίησης έργων εγκατάστασης, εφαρμογής και υποστήριξης του λογισμικού SAP στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η SAP Hellas.

Οπως επισημαίνεται, μέσα από αυτή τη συνεργασία η Intrasoft International επιδιώκει την πιο αποτελεσματική προώθηση των λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, αναφορικά με τη διαχείριση επιχειρησιακών πόρων, την εγκατάσταση και υποστήριξη του πρωτοπόρου συστήματος ενδο-επιχειρησιακής οργάνωσης mySAP ERP, καθώς και των υπόλοιπων λύσεων της σουίτας mySAP Business Suite, όπως mySAP Customer Relationship Management, mySAP Supply Chain Management, mySAP Business Intelligence, mySAP Enterprise Portal.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμφωνία με τη SAP δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευρύτερες δυνατότητες ανάπτυξης μακροχρόνιων και αμοιβαία επωφελών συνεργασιών της Intrasoft International με τους πελάτες της, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Τονίζεται, ότι η Intrasoft International δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λύσεων SAP περισσότερο από δύο χρόνια, διαθέτει ήδη πλήρη ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων (SAP Certified Consultants), που έχουν αναλάβει και παραδώσει με επιτυχία σημαντικά έργα SAP, ενώ επενδύει συνεχώς στην επέκταση της δραστηριότητας αυτής.

Η Intrasoft International έχει σκοπό την εισαγωγή, ανάπτυξη και διάδοση καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων, που εξασφαλίζουν υψηλή προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Η Intrasoft International είναι σήμερα ανάμεσα στις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη, διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό που ξεπερνά τα 450 άτομα σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Βέλγιο και Λουξεμβούργο). Διαθέτει επίσης ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει σημαντικούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς σε όλη την Ευρώπη, ενώ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων προμηθευτών υπηρεσιών πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Η SAP προσφέρει, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, τη μοναδική σουίτα mySAP Business Suite, η οποία επιτρέπει στην ελληνική επιχείρηση να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της οργάνωσής της. Το πλεονέκτημα της σουίτας mySAP Business Suite είναι η πλήρης κάλυψη κάθε λειτουργίας, κάθε τμήματος, κάθε πληροφορίας της επιχείρησης, με απόλυτα ενοποιημένο τρόπο.

Κάθε λύση συνδέεται απρόσκοπτα, εκ κατασκευής, με όλες τις υπόλοιπες λύσεις ενδο-επιχειρησιακής ή δι-επιχειρησιακής οργάνωσης, προσφέροντας στα στελέχη της επιχείρησης απόλυτα ακριβή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Η SAP Hellas βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες της παρέχοντας τεχνογνωσία και διαρκή εκπαίδευση των ομάδων συμβούλων σε νέες λύσεις και διεθνείς πρακτικές.

Η SAP είναι εταιρία πληροφορικής και αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων λογισμικού για την ενδο-επιχειρησιακή και τη δι-επιχειρησιακή οργάνωση στον κόσμο και την Ελλάδα. Περισσότεροι από 19.000 πελάτες σε 120 χώρες λειτουργούν πάνω από 60.000 εγκαταστάσεις με λογισμικό της SAP®, εξυπηρετώντας 12 και πλέον εκατομμύρια χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v