Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HOL: Ενημέρωση μέσω SMS για την Ελλ. Προεδρία

Η Hellas on Line υλοποίησε για το site της ελληνικής προεδρίας την υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων SMS για τους εγγεγραμμένους αποδέκτες. Τα μηνύματα αφορούν σε νέα και εκδηλώσεις της προεδρίας, όπως αυτά εμφανίζονται στο www.eu2003.gr.

HOL: Ενημέρωση μέσω SMS για την Ελλ. Προεδρία
Σύστημα αποστολής υπενθυμίσεων μέσω κινητού (Wireless Alerting Services (WAS)) προς όσους επιλέξουν την υπηρεσία αυτή μέσα από τον κόμβο της στο Internet www.eu2003.gr, υλοποίησε η Hellas Οn Line για την προεδρία της Ελλάδος στην Ε.Ε.

Επισημαίνεται ότι σ’ αυτό τα πλαίσιο, η ελληνική προεδρία αποστέλλει καθημερινά προκαθορισμένα μηνύματα SMS στους εγγεγραμμένους αποδέκτες. Τα μηνύματα αφορούν σε νέα και εκδηλώσεις της προεδρίας, όπως αυτά εμφανίζονται στο www.eu2003.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υπηρεσία απευθύνεται σε εγγεγραμμένους από όλη την Ευρώπη (όχι μόνο την Ελλάδα), ενώ το περιεχόμενό τους αποστέλλεται –ανάλογα με τις προτιμήσεις των παραληπτών– στα αγγλικά, γαλλικά ή ελληνικά (γλώσσες που υποστηρίζονται και στον δικτυακό κόμβο www.eu2003.gr). Οι χρήστες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα προσωποποίησης των επιλογών τους, ενώ τούς παρέχεται και η δυνατότητα διαγραφής από την υπηρεσία.

Παράλληλα, σε δεδομένες περιπτώσεις, αποστέλλονται μαζικά σε όλη τη βάση αποδεκτών ή σε συγκεκριμένες ομάδες αποδεκτών – π.χ μόνο στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένα μηνύματα (ενημερωτικά, προωθητικά) για τις ενέργειες της προεδρίας κλπ.

Η υπηρεσία θα είναι ενεργή μέχρι τη λήξη της προεδρίας της Ελλάδας στην Ε.Ε., ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των SMS που θα αποσταλούν θα είναι πάνω από 100,000.

Η Hellas Οn Line, εταιρία του ομίλου EFG Eurobank Ergasias, δραστηριοποιείται στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με βάση το Internet. Το τελευταίο έτος δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά των υπηρεσιών SMS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v