Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Exodus: Πιστοποίηση από Microsoft

Η Exodus, εταιρία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, διακρίθηκε ως Gold Certified Partner για τον τομέα Business Intelligence, από την Microsoft και έχει πλέον τη δυνατότητα να αναπτύσσει και να προωθεί λύσεις βασισμένες σε τεχνολογία Microsoft.

Exodus: Πιστοποίηση από Microsoft
Η Exodus, εταιρία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, διακρίθηκε ως η μοναδική ελληνική εταιρία Microsoft Gold Certified Partner για τον τομέα Business Intelligence.

Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή σημαίνει ότι έχει αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και ικανότητα να αναπτύσσει και να προωθεί αποτελεσματικά λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας (Data Warehouse, Data Marts και OLAP), βασισμένη σε τεχνολογίες Microsoft.

Για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση η Exodus διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς σε Microsoft SQL Server 2000, καθώς και αναφορές πελατών, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει το πρόγραμμα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι η Exodus είναι η μόνη ελληνική εταιρία που φέρει αυτή τη διάκριση για τον τομέα Business Intelligence, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και πρόσβαση σε ένα σύνολο πληροφοριών και πόρων από τη Microsoft.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Κωνσταντινίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της Exodus, η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Exodus και αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες της εταιρίας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: ”Η πιστοποίηση αποδεικνύει την εμπειρία της Exodus στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας.

Επιπλέον, η συνεργασία των δύο εταιριών, Microsoft και Exodus, εγγυάται την απόδοση των λύσεων που παρέχει η Exodus στους πελάτες της, αφού χρησιμοποιεί διεθνή πρότυπα προσαρμοσμένα στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα”.

”Η πιστοποίηση της Exodus, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία μας. Ενισχύει περαιτέρω τις εγγυήσεις και δεσμεύσεις για την από κοινού -με τους συνεργάτες μας– προσφορά λύσεων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που εκμεταλλεύονται τις τεχνολογίες αιχμής της Microsoft και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής και όχι μόνο αγοράς.

Ιδιαιτέρως αξίζει να σημειώσουμε τον τομέα του Business Intelligence, όπου η συνεργασία των δύο εταιριών, Exodus και Microsoft Hellas, έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Λυγεράκης, Enterprise & Partner Group Director της Microsoft Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v