Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Eργο για τη ναυτιλιακή Eletson

Την υλοποίηση του συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού και Μισθοδοσίας ATOMO στη ναυτιλιακή Eletson Corporation, ολοκλήρωσε πρόσφατα η Info-Quest, διευρύνοντας την πελατειακή της βάση στον τομέα των συστημάτων HR.

Info-Quest: Eργο για τη ναυτιλιακή Eletson
Την υλοποίηση του συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού και Μισθοδοσίας ATOMO στη ναυτιλιακή Eletson Corporation ολοκλήρωσε πρόσφατα η Info-Quest, διευρύνοντας την πελατειακή της βάση στον τομέα των συστημάτων HR.

Η Eletson, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες μεσαίων και μεγάλων τάνκερ, με περισσότερα από εκατό στελέχη και υπαλλήλους ξηράς και ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις, που προκύπτουν κυρίως λόγω της στελέχωσής της με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και συλλογικών συμβάσεων, επέλεξε τα υποσυστήματα Διαχείρισης Προσωπικού, Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Συλλογικών Συμβάσεων, Αδειών / Απουσιών και Προϋπολογισμού / Πρόβλεψης της εφαρμογής, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των παραμέτρων που σχετίζονται με το προσωπικό της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε παραγωγική λειτουργία και υποστηρίζεται από την τεχνική υπηρεσία Info-Quest.

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η εφαρμογή Διαχείρισης Προσωπικού και Μισθοδοσίας ΑΤΟΜΟ έχει αναπτυχθεί από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της Info-Quest και σήμερα εξυπηρετεί ολοκληρωμένα τις ανάγκες Διαχείρισης Προσωπικού & Μισθοδοσίας περισσότερων από 40 ομίλων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων οι: όμιλος Citicorp, όμιλος Τράπεζας Κύπρου, HSBC Bank, Εγνατία Τράπεζα, NovaBank, Societe Generale, όμιλος Λαϊκής Τράπεζας, Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Probank, Aspis Bank, όμιλος Φουρλή, όμιλος Βαρδινογιάννη, όμιλος Κυριακού, όμιλος Λαϊνόπουλου, Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, Γενική τροφίμων Α.Ε., Roche Hellas A.E.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Info-Quest πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων HR στην ελληνική αγορά.

Συνδυάζοντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την προσήλωση στην αμέριστη υποστήριξη του πελάτη, με την πολυετή εξειδίκευση στον τομέα και τη μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις πλέον σύγχρονες λύσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής τους και προσδίδοντάς τους σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σε ό,τι αφορά την Eletson σημειώνεται πως διαθέτει και λειτουργεί έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μεσαίων και μεγάλων τάνκερ προϊόντων στον κόσμο. Σήμερα ο στόλος αποτελείται από 23 τάνκερ, όλα κατασκευασμένα μετά το 1989, με συνολική χωρητικότητα 1,416,000 dwt. Η εταιρία έχει υπό παραγγελία τρία πλοία από τη Hyundai Heavy Industries στην Κορέα. Το 2003 πρόκειται να παραδοθεί ένα πλοίο 70.000 dwt και στο πρώτο εξάμηνο του 2004 δύο πλοία 106.000 dwt. Όλος ο στόλος της εταιρείας φέρει την ελληνική σημαία.

Η Info-Quest, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία Πληροφορικής, πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, που απορρέουν από τη σύγκλιση της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών. Με αντικείμενο την παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, την υλοποίηση Επιχειρηματικών Εφαρμογών, την Ανάπτυξη Λογισμικού και την παροχή Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών Κινητής, Σταθερής Τηλεφωνίας & Internet, η Info-Quest παρέχει, σήμερα, το πλέον ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων & υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, αποτελώντας τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v