Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Σύμβαση για τη διάθεση νέων προϊόντων

Σύμβαση με την ιταλική εταιρία QUARELLA υπέγραψε η εισηγμένη εταιρία μαρμάρων Ικτίνος και η οποία αφορά την διάθεση και τεχνική υποστήριξη στην ελληνική αγορά των προϊόντων της πρώτης.

Ικτίνος: Σύμβαση για τη διάθεση νέων προϊόντων
Σύμβαση για τη διάθεση και την τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα των προϊόντων της ιταλικής εταιρίας QUARELLA, υπέγραψε η εταιρία ΙΚΤΙΝΟΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Ειδικότερα ανακοινώθηκε ότι με τη σύμβαση που υπέγραψε ανέλαβε την διάθεση και την τεχνική υποστήριξη, στην αγορά της Ελλάδος των σύνθετων γυαλισμένων πλακών και πλακιδίων μαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιτών, κατασκευασμένων με την χρήση και επεξεργασία θραυσμάτων φυσικών ορυκτών, πετρωμάτων και σύνθετων υλικών, που παράγει η Ιταλική εταιρεία QUARELLA.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση, πρόκειται για προηγμένης Τεχνολογίας Βιομηχανικά Προϊόντα, υψηλής αισθητικής, στην παραγωγή των οποίων η εταιρεία QUARELLA είναι πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης. Τα υλικά αυτά έχουν δομηθεί με τον συνδυασμό δύο ή περισσοτέρων ορυκτών, σε ποσοστό 95% με φυσικές και μηχανικές ιδιότητες ανώτερες των αντίστοιχών υλικών στην φυσική τους μορφή.

Ακόμη επισημαίνεται, ότι η ποικιλία των ορυκτών αυτών, επιτρέπει στο τελικό προϊόν να εκμεταλλεύεται τις καλύτερες ιδιότητες κάθε ορυκτού, επιτυγχάνοντας ομοιομορφία, μεγαλύτερες αντοχές και επάρκεια ποσοτήτων. Τα προϊόντα αυτά, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων τους έχουν ευρεία διάδοση και θα δώσουν στην επόμενη δεκαετία, τις εναλλακτικές προτάσεις στον κλάδο του μαρμάρου για πρωτοποριακές λύσεις στην οικοδομική.

Τέλος, η ΙΚΤΙΝΟΣ έχει αναλάβει επίσης την επιμόρφωση και την χορήγηση σχετικού διπλώματος προς εξουσιοδοτημένες ελληνικές βιοτεχνίες, οι οποίες θα ενδιαφερθούν για την προώθηση των υλικών QUARELLA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v