Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mέλος ευρωπαϊκού ινστιτούτου η Εθνική Τράπεζα

Στη σύσταση ενός διεθνούς Ινστιτούτου για την μελέτη της επιχειρηματικής ηθικής, προχώρησαν μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, ενώ από την Ελλάδα προσκάλεσαν τον κ. Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας να συμμετάσχει στην ιδρυτική διάσκεψη.

Mέλος ευρωπαϊκού ινστιτούτου η Εθνική Τράπεζα
Στη σύσταση ενός διεθνούς Ινστιτούτου για την μελέτη της επιχειρηματικής ηθικής, του Institute for Corporate Cultural Affairs, προχώρησαν μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή οικονομία έχουν φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής κουλτούρας η οποία να σέβεται ορισμένες βασικές ηθικές αρχές.

Από την Ελλάδα, τα μέλη του Ινστιτούτου προσκάλεσαν να συμμετάσχει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ο Διοικητής της οποίας κύριος Θεόδωρος Καρατζάς συμμετείχε στην ιδρυτική διάσκεψη του Ινστιτούτου που πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Μαρτίου 2003, στην Φρανκφούρτη.

Τα μέλη του Ινστιτούτου περιλαμβάνουν τις γερμανικές Deutsche Bank και Bartelesmann, την βελγική Solvay, την αμερικανική Hewlett Packard, και άλλες εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v