Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργο 7 εκατ. ευρώ από Intrasoft International

Ένα νέο έργο για το Υπουργείο Οικονομικών του Βελγίου ανέλαβε η Intrasoft International σε συνεργασία με την Unisys, προϋπολογισμού ύψους 7 εκατ. ευρώ το οποίο ολοκληρώνεται εντός τριών ετών.

Έργο 7 εκατ. ευρώ από Intrasoft International
Έργο πληροφορικής του Βελγικού Υπουργείου Οικονομικών ανέλαβε η Intrasoft International, προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, πρόκειται για το έργο CCFF – Centre de Communication de la Fiscalité Fédérale, το οποίο διεκδίκησε σε συνεργασία με την εταιρεία UNISYS, ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 7,0 εκατ. ευρώ, ενώ η αρχική του διάρκεια είναι για 3 χρόνια. Από τη σύμβαση προβλέπεται δυνατότητα ανανέωσης μέχρι και για 7 χρόνια.

Το CCFF αφορά στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των συναλλαγών του Υπουργείου με τους Βέλγους πολίτες, τις Βελγικές εταιρείες και τα Κυβερνητικά Όργανα σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Στοχεύει στον επανασχεδιασμό των συστημάτων διαχείρισης των πληροφοριών που εξυπηρετούν τις πράξεις συναλλαγών του Υπουργείου και συναφείς δραστηριότητες, καλύπτοντας όλες τις υπηρεσίες οι οποίες σήμερα παρέχονται μεμονωμένα ανά αρμόδια διεύθυνση και ανά είδος υπηρεσίας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, το έργο CCFF στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των 15 εκατομμυρίων φυσικών και νομικών προσώπων της χώρας, αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών (electronic government) της χώρας σ’ αυτόν τον τομέα. Σε συνεργασία με την Unisys η INTRASOFT International αναλαμβάνει στα πλαίσια του CCFF τους τομείς του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης των εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, η INTRASOFT International θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των υπηρεσιών που θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό και θα διασφαλίζουν την άμεση σύνδεση front-office και back-office, αλλά και την ολοκλήρωση με όλα τα πακέτα λογισμικού που ήδη είναι σε λειτουργία για τις υπηρεσίες Back-Οffice του Υπουργείου.

Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Δεληγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ”η τελευταία αυτή επιτυχία αντιπροσωπεύει άλλη μία αδιαμφισβήτητη Ευρωπαϊκή καταξίωση για την εταιρίας μας, αλλά και αναγνώριση της εξειδίκευσής μας. Σε μία περίοδο διεθνούς ύφεσης η INTRASOFT International συνεχίζει να διευρύνει το μερίδιό της στην πλέον ώριμη και ανταγωνιστική αγορά της Δυτικής Ευρώπης”,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v