Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Μεταξύ 1- 18 ευρώ το νέο εύρος τιμής

Τη συνέχιση του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών αποφάσισε σήμερα η έκτακτη Γ.Σ. της Ιntracom, με το εύρος τιμής να διαμορφώνεται μεταξύ 1-18 ευρώ. Eξάλλου, η εταιρία ανακοίνωσε νέα σύμβαση με ΥΕΘΑ, ύψους 16,11 εκατ. ευρώ.

Intracom: Μεταξύ 1- 18 ευρώ το νέο εύρος τιμής
Τη συνέχιση του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών αποφάσισε σήμερα η γενική συνέλευση των μετοχών της εταιρίας Intracom.

Το πρόγραμμα έχει ισχύ για τους 12 επόμενους μήνες και το εύρος της τιμής τροποποιήθηκε λόγω της σημαντικής υποχώρησης που σημείωσε και πλέον κινείται μεταξύ 1 και 18 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο εύρος τιμής ήταν μεταξύ 4–18 ευρώ, ενώ η μετοχή μετά το χθεσινό κλείσιμο διαπραγματευόταν στα 3,98 ευρώ.

Εξάλλου, στις 7 Μαρτίου 2003, υπεγράφη σύμβαση ύψους 16,11 εκατ. ευρώ μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και της Intracom, για την προμήθεια 541 Σταθμών Ασυρμάτου HF-SSB τύπου TRC 3600-3, μετά του περιφερειακού και λοιπού εξοπλισμού τους, για κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών του Ελληνικού Στρατού στη ζώνη συχνοτήτων HF.

Oπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ανωτέρω σύμβαση υπεγράφη μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο η Intracom αναδείχθηκε μειοδότρια.

Ο εν λόγω σταθμός ασυρμάτου θα κατασκευασθεί στις εγκαταστάσεις της Intracom, σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία THALES Communication.

Το ύψος της Ελληνικής Προστιθέμενης Αξίας (ΕΠΑ) που θα επιτευχθεί, θα υπερβεί το 50% της αξίας του παραδιδόμενου υλικού. Παράλληλα, ποσοστό της τάξης του 20% του ύψους του προγράμματος θα ανατεθεί από την Intracom ως υποκατασκευαστικό έργο σε άλλες ελληνικές εταιρίες.

Τέλος, σημειώνεται ότι με την υπογραφή της νέας αυτής σύμβασης, και σε συνδυασμό με την παραγωγή των ασυρμάτων TRC 9200-3 της ζώνης συχνοτήτων VHF, εξυπηρετούνται κύριες τακτικές επικοινωνιακές ανάγκες του Ελληνικού Στρατού από εγχώρια παραγόμενο υλικό, καθιστώντας τομέα αιχμής της Intracom τις τακτικές επικοινωνίες μάχης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v