Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Nέα διάκριση για την Στιγμιαίο Λαχείο

Ο Γ.Δ. της Στιγμιαίο Λαχείο, θυγατρική της Intralot, ορίσθηκε μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνου Τυχερών Παιχνιδιών. Μείωση του ποσοστού συμμετοχής της CROWN στην Intralot.

Intralot: Nέα διάκριση για την Στιγμιαίο Λαχείο
Στο 4,82% από 5,01% διαμορφώθηκε στις 11 Μαρτίου 2003 το ποσοστό συμμετοχής της CROWN στην εταιρία Intralot, λόγω εισαγωγής 1.388.175 νέων μετοχών από τα Stock Option. O αριθμός μετοχών με δικαίωμα ψήφου παρέμεινε αμετάβλητος στις 1.854.695.

Επίσης, νέα διάκριση έλαβε η θυγατρική του ομίλου Intralot, Στιγμιαίο Λαχείο (ΞΥΣΤΟ), στη συνάντηση που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών (WLA) στη Δανία, για τον διορισμό των νέων μελών της Επιτροπής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνου (SRMC) της ένωσης.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή SRMC απαρτίζεται από 9 μέλη -στελέχη Κρατικών Οργανισμών της παγκόσμιας αγοράς- και το αντικείμενό της αφορά στη διασφάλιση αυστηρών κριτηρίων για την ποιοτική, ασφαλή, διαφανή και αξιόπιστη λειτουργία των οργανισμών-μελών της Παγκόσμιας Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών (WLA) διόρισε τρία νέα μέλη από τον διεθνή κλάδο για την συγκρότηση της Επιτροπής SRMC, ανάμεσά τους και τον γενικό δ/ντή της Στιγμιαίο Λαχείο (ΞΥΣΤΟ), κ. Φώτη Μαυρουδή.

Η WLA πρότεινε τη συμμετοχή της Στιγμιαίο Λαχείο στην Επιτροπή SRMC αναγνωρίζοντας ότι η εταιρία εφαρμόζει διαδικασίες ασφάλειας και αξιοπιστίας που υπερβαίνουν τα κριτήρια που ορίζει η WLA.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Στιγμιαίο Λαχείο (ΞΥΣΤΟ) αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς της παγκόσμιας αγοράς στιγμιαίων λαχείων, όχι μόνο λόγω των υψηλών πωλήσεών της, αλλά και επειδή καλείται πλέον μέσω της Επιτροπής SRMC να μεταφέρει την τεχνογνωσία της σε θέματα ασφάλειας και στις υπόλοιπες Λοταρίες της Ένωσης.

Ο κ. Μαυρουδής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την τεχνογνωσία αυτή στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου στη Νότια Αφρική, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των προδιαγραφών ασφάλειας της Ένωσης.

Παράλληλα, νέος πρόεδρος της Επιτροπής SRMC ανέλαβε ο αντιπρόεδρος Ασφάλειας του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Σουηδίας ”Norsk Tipping AS”, κ. Morten Schjelderup, στη θέση του πρώην προέδρου κ. Bent Eckberg.

Ο πρόεδρος της WLA, κ. Reidar Nordby, ευχαρίστησε θερμά τον πρώην πρόεδρο για την αφοσίωση που έδειξε κατά τη θητεία του στην Επιτροπή SRMC και καλωσόρισε τα νέα μέλη.

Σημειώνεται ότι η Στιγμιαίο Λαχείο (ΞΥΣΤΟ) κατόπιν διενέργειας σχετικού ελέγχου από τον διεθνώς αναγνωρισμένο, ανεξάρτητο και εξουσιοδοτημένο από την Παγκόσμια Ένωση οίκο Maclvor Grant Ltd. πιστοποιήθηκε με το εξειδικευμένο ”Πιστοποιητικό Ασφάλειας Συστημάτων Τυχερών Παιχνιδιών” της WLA.

Η Στιγμιαίο Λαχείο είναι η 8η εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει αυτό το πιστοποιητικό και επιπλέον αποτελεί την πρώτη αμιγώς εταιρία λειτουργίας στιγμιαίου λαχείου που αποκτά τέτοιου είδους πιστοποίηση και ταυτόχρονα διαθέτει και πιστοποίηση κατά ISO 9001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v