Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με δεκαπέντε καταστήματα η Εθνική στη Ρουμανία

Την επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία μέσω ίδρυσης δεκαπέντε νέων καταστημάτων αποφάσισε η Εθνικής Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της να καταστεί ο ισχυρότερος χρηματοπιστωτικός όμιλος στον χώρο της ΝΑ Ευρώπης.

Με δεκαπέντε καταστήματα η Εθνική στη Ρουμανία
Την επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο της περαιτέρω υλοποίησης της στρατηγικής της να καταστεί ο ισχυρότερος χρηματοπιστωτικός όμιλος στον χώρο της ΝΑ Ευρώπης.

Με το δεδομένο αυτό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προγραμματίσθηκε η ίδρυση δεκαπέντε (15) νέων καταστημάτων στις κυριότερες πόλεις της χώρας, όπως Βουκουρέστι, Κωνστάντζα, Ιάσιο, Τιμισοάρα, Γαλάτσι, Μπρασόβ, Πλοέστι, Πιτέστι, Βράιλα κ.α.

Όπως παρατηρούν αναλυτές, η Εθνική επέλεξε την αυτόνομη ανάπτυξη στη ρουμανική αγορά, ενώ, ταυτόχρονα, δεν διακόπτει τις προσπάθειές της για εξαγορά τοπικού τραπεζικού ιδρύματος.



Μέσω του εκτεταμένου αυτού δικτύου η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος σκοπεύει να προσφέρει στην πελατεία της στη Ρουμανία πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, κατά τον επιτυχημένο τρόπο τον οποίο ήδη εφαρμόζει σε άλλες χώρες της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στη λιανική τραπεζική (στεγαστικά, προσωπικά και καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες), σε εταιρικές χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις δραστηριοποιούμενες εκεί, εργασίες κεφαλαιαγοράς και Treasury, καθώς και ποικίλα καταθετικά προϊόντα σε εντόπιο και ξένο νόμισμα.

Η αγορά της Ρουμανίας αριθμεί 23 εκατ. κατοίκους και διαθέτει σημαντική δυναμική και δυνατότητες ταχείας ανάπτυξης.

Στο Βουκουρέστι, τονίζεται, λειτουργεί από το 1997 πλήρες κατάστημα της Τράπεζας, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητο στο κέντρο της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v