Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Ευρωεπενδύσεις: Διαπραγμάτευση ή διάλυση;

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής στο Χ.Α. ή τη λύση της εταιρίας καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της EFG Ευρωεπενδύσεις, κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2003.

EFG Ευρωεπενδύσεις: Διαπραγμάτευση ή διάλυση;
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής της EFG Ευρωεπενδύσεις Αναπτύξεως ή τη λύση της εταιρίας καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοί της κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2003.

Ειδικότερα, βάσει της πρόσκλησης που δημοσιεύεται στον Τύπο, το θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά στη μια περίπτωση την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής των μετοχών της EFG Ευρωεπενδύσεις Αναπτύξεως στο Χ.Α., και παράλληλα την επανάληψη της απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με δημόσια εγγραφή και αντίστοιχη κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των μετόχων, καθώς και την επανάληψη της απόφασης τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού, συνεπεία της ανωτέρω αύξησης.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τη λύση της εταιρίας με εκκαθάριση και ρευστοποίηση του ενεργητικού της και διανομή του προϊόντος εκκαθάρισης στους μετόχους, τον διορισμό εκκαθαριστών, αλλά και την ανάκληση των αποφάσεων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v