Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Albio Holdings: Εξαγορά της Entertainment Works

Στην εξαγορά του 51% της Entertainment Works Ανώνυμη Εταιρία Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης με το διακριτικό τίτλο ”Entertainment Works προχώρησε η Albio Holdings, η οποία έχει συνάψει συμβάσεις franchising για την εκμετάλλευση σημάτων του ομίλου Everest.

Albio Holdings: Εξαγορά της Entertainment Works
Στην εξαγορά του 51% της Entertainment Works Ανώνυμη Εταιρία Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης με τον διακριτικό τίτλο ”Entertainment Works προχώρησε η Albio Holdings.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Albio, η εξαγορασθείσα εταιρία έχει συνάψει συμβάσεις franchising για την εκμετάλλευση σημάτων του ομίλου Everest (Gonzales, Λαρισαϊκόν, La Pasteria), ενώ σαν σκοπό έχει:

* την εκμετάλλευση επιχείρησης στεγασμένης και υπαίθριας ψυχαγωγίας, λούνα πάρκ, ηλεκτρονικών, τεχνικών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών, τσίρκου, θεατρικών παραστάσεων, γκολφ και μίνι γκόλφ, μπόουλινγκ, μπιλιάρδου, πίστας γκόου καρτ (go cart), μίνι φούτμπολ και μίνι φουτμπόλ (mini football) και γενικά αθλοπαιδιών, ενυδρείου, εκθετηρίου χώρου αναψυχής διά ζώων και συναφών δραστηριοτήτων,

* την εκμετάλλευση εστιατορίων, καφετέριας, σνακ μπαρ (snack bar), αναψυκτηρίου, πώλησης ειδών ζαχαροπλαστικής και άλλων συναφών ειδών, κυλικείου και καταστημάτων με συναφή δραστηριότητα,

* την εκμετάλλευση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων,

* την εκμετάλλευση επιχείρησης παροχής παιδικής και εφηβικής ψυχαγωγίας με τη διοργάνωση πάρτυ χάπενινγκς (party happenings), συναυλιών και άλλων συναφών δραστηριοτήτων,

* την οργάνωση και δημιουργία τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων εστίασης, παραγωγής και εμπορίας κάθε είδους τροφίμων και ποτών, την εκμετάλλευση αυτών και τη συμμετοχή σε αυτές.

Σημειώνεται πως οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στη Λάρισα, στον χώρο του Εμπορικού Κέντρου Carrefour Μαρινόπουλος.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το Δ.Σ. του ομίλου Albio εκτιμά ότι η συνεργασία με τον όμιλο της Everest στην προαναφερθείσα δραστηριότητα θα φέρει θετικά αποτελέσματα και για τα δύο μέρη.

Αναφορικά με τις προοπτικές της τρέχουσας διαχειριστικής χρήσης, σημειώνεται πως αναμένεται αύξηση του ετήσιου τζίρου του ομίλου και κατ’ επέκταση αύξηση των καθαρών κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v