Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: H Σύνοδος Κορυφής στο Porto Carras

Την υπογραφή συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο για την φιλοξενία της Συνόδου Κορυφής στο συγκρότημα Porto Carras, ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή, η οποία δεν προέβη τελικά στη πώληση 9,2 εκατ. μετοχών της Μοχλός.

ΟΛΥΜΠ: H Σύνοδος Κορυφής στο  Porto Carras
Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοινώνει ότι υπεγράφη συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο για την φιλοξενία της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων στο συγκρότημα Porto Carras, το οποίο ως γνωστόν ανήκει στον όμιλο της Τεχνικής Ολυμπιακής και βρίσκεται στην Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η Σύνοδος αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας από 19 έως 21 Ιουνίου 2003.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η επιλογή του μεγαλύτερου τουριστικού συγκροτήματος της Ελλάδας και ενός εκ των μεγαλυτέρων του κόσμου για την διεξαγωγή του σημαντικότατου αυτού γεγονότος επιβεβαιώνει τις δυνατότητές του να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις φιλοξενίας.

Τονίζεται, ότι έρχεται σε συνέχεια των ριζικών ανακαινίσεων και αναβαθμίσεων στις οποίες προέβη και προβαίνει ο όμιλός μας και δικαιώνει την προσπάθειά μας για την επανατοποθέτησή του σε ηγετική θέση στην διεθνή τουριστική αγορά.

Επίσης, ανακοινώθηκε από την Τεχνική Ολυμπιακή, ότι δεν προέβη τελικά στις χρηματιστηριακές συναλλαγές (πωλήσεις) επί 9.200.000 μετοχών της εταιρίας Μοχλός.

Οπως επισημαίνεται, η μη διενέργεια των συναλλαγών αυτών οφείλεται στην σημαντική μείωση της τιμής της μετοχής της Μοχλός κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο 2002 μέχρι και σήμερα, η οποία κατέστησε της εν λόγω συναλλαγές ασύμφορες για την Τεχνική Ολυμπιακή.

Τέλος, σημειώνεται ότι για την μη διενέργεια των συναλλαγών αυτών, ελήφθη επίσης υπόψη εκ μέρους της Τεχνικής Ολυμπιακής (ως βασικού μετόχου της εταιρίας Μοχλός κατά ποσοστό 55,7317%) και το περαιτέρω αρνητικό αποτέλεσμα που πιθανολογείται ότι θα είχαν οι πωλήσεις αυτές στην τιμή της μετοχής της εταιρίας Μοχλός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v