Everest: Επέκταση συνεργασίας με HFD

Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Hellas Flying Dolphins η everest, καθώς ανέλαβε την τροφοδοσία και εκμετάλλευση 5 νέων πλοίων και 17 σημείων του στόλου της HFD. Ο τζίρος από την πλήρη δραστηριοποίηση στα πλοία της HFD (36 πλοία, με 115 σημεία εστίασης) για το 2003 αναμένεται να φτάσει στα 12 εκατ. ευρώ.

Everest: Επέκταση συνεργασίας με HFD
Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Hellas Flying Dolphins η everest, καθώς ανέλαβε την πλήρη ανάληψη της τροφοδοσίας και εκμετάλλευσης των χώρων εστίασης του στόλου της HFD, που εκτελεί δρομολόγια στις Σποράδες και Κυκλάδες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της everest, η εισηγμένη πλειοδότησε σε ανοιχτό διαγωνισμό που προκηρύχθηκε για την ανάθεση της τροφοδοσίας και εκμετάλλευσης των χώρων εστίασης του στόλου της Hellas Flying Dolphins.

Ως εκ τούτου, η ανάληψη του συνόλου των χώρων εστίασης της Hellas Flying Dolphins περιλαμβάνει συνολικά 36 πλοία με 115 σημεία εστίασης.

Ειδικότερα, στα 31 πλοία και 98 σημεία που μέχρι τώρα διαχειριζόταν ο όμιλος προστέθηκαν 5 νέα πλοία και 17 σημεία, που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα από ανταγωνίστρια εταιρία, ιδιαίτερης επιβατικής και εμπορικής σημασίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα High Speed 1, High Speed 4, Flying Cat 1, Flying Cat 2 και Παναγία Εκατονταπυλιανή.

Τα νέα ταχύπλοα πλοία της Hellas Flying Dolphins που ανατέθηκαν στον όμιλο everest ανήκουν στα πλέον προηγμένα μεταφορικά μέσα και καλύπτουν διεθνείς τεχνολογικές προδιαγραφές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της σύμβασης εκτείνεται έως το τέλος του 2004.

Σχολιάζοντας την επίτευξη της συνεργασίας με την Hellas Flying Dolphins, ο κ. Αθ. Παπανικολάου, γενικός διευθυντής του ομίλου everest, επεσήμανε: ”Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και επιθυμούμε αφενός μεν να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Hellas Flying Dolphins για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρία μας, αφετέρου δε να εκφράσουμε τη δέσμευσή μας για τη συνεχή αναβάθμιση και ανανέωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Ο όμιλος everest, επιτυγχάνοντας τη συνεργασία με την HFD, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ηγετική θέση και πολυετή εμπειρία που διαθέτει στην αγορά εστίασης και επιβεβαιώνει τη στρατηγική επέκτασής του στον αναπτυσσόμενο χώρο των κλειστών αγορών.

Ο προβλεπόμενος τζίρος από την πλήρη δραστηριοποίηση στα πλοία της Hellas Flying Dolphins αναμένεται για το 2003 να ανέλθει στα 12 εκατομμύρια ευρώ (4 δισ. δραχμές). Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και της αυξημένης επιβατικής κίνησης, αναμένεται ότι το 2004 ο τζίρος θα φθάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ (5 δισ. δραχμές).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v