Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Κίνητρο διακράτησης μετοχών (1/10)

Μία δωρεάν μετοχή για κάθε δέκα μετοχές θα διανείμει το Ελληνικό Δημόσιο σε όσους επενδυτές διακράτησαν τις μετοχές τους για έξι μήνες από τη δεύτερη διάθεση πακέτου μετοχών του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με το κίνητρο διακράτησης.

ΟΠΑΠ: Κίνητρο διακράτησης μετοχών (1/10)
Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι κατά τη διάθεση του δευτέρου πακέτου μετοχών του, παρείχετο κίνητρο διακράτησης από τον πωλητή που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Ελληνικό Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Δημόσιο (πωλητής) θα διανείμει 1 δωρεάν μετοχή του ΟΠΑΠ κυριότητάς του ανά 10 μετοχές στους ιδιώτες επενδυτές της δημόσιας εγγραφής και της ιδιωτικής τοποθέτησης, υπό την προϋπόθεση ότι οι επενδυτές θα διακρατήσουν τις μετοχές αυτές, για χρονική περίοδο 6 μηνών, από την ημερομηνία καταχώρησης της μεταβίβασης των μετοχών στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και μέχρι συνολικού αριθμού 200 δωρεάν μετοχών ανά επενδυτή.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του κινήτρου είναι οι κάτοχοι μετοχών με τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 16/01/2003. Οι δωρεάν μετοχές θα πιστωθούν στις μερίδες που τηρούν οι δικαιούχοι επενδυτές στο ΣΑΤ, την Παρασκευή 21/02/2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v