Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Στις 21 Φεβρουαρίου οι νέες μετοχές

Ξεκινάει από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2003 η διαπραγμάτευση των 7.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τεχνικής Ολυμπιακής που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με stock option.

Τ. Ολυμπιακή: Στις 21 Φεβρουαρίου οι νέες μετοχές
Ξεκινάει από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2003 η διαπραγμάτευση των 7.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Οι νέες μετοχές προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από εννέα συνολικά πρόσωπα (μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, στελέχη της, καθώς και αντίστοιχα πρόσωπα των θυγατρικών της εταιριών), με τιμή διάθεσης 1 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η απόκτηση των προαναφερθεισών μετοχών πραγματοποιήθηκε με προϋπόθεση αφενός την επί πενταετία τουλάχιστον παραμονή τους στο στελεχικό δυναμικό της εταιρίας και αφετέρου τη διακατοχή των μετοχών αυτών επί μια πενταετία.

Ο συνολικός αριθμός των μετοχών της εταιρίας, με τις οποίες διαιρείται το μετοχικό της κεφάλαιο ύψους 132.500.000 ευρώ, ανέρχεται σε 132.500.000 μετοχές, ενώ η τιμή εκκίνησης της διαπραγμάτευσης των μετοχών θα διαμορφωθεί από το Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v