Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτός ο Σκαραμαγκάς από το deal ΕΤΒΑ - Πειραιώς

Απεγκλωβίζεται η μεταβίβαση της ΕΤΒΑ στην Πειραιώς από το αγκάθι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε συμφωνία μεταξύ της Τράπεζας και της κυβέρνησης για άμεση επανεκίνηση των διαδικασιών, ενώ δίνεται παράταση 6 μηνών στην υπόθεση Σκαραμαγκά.

Εκτός ο Σκαραμαγκάς από το deal ΕΤΒΑ - Πειραιώς
Aπεγκλωβίζεται, σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες, η διαδιακασία ολοκλήρωσης μεταβίβασης της ETBA στην ”Πειραιώς” απο την αγκύλωση του προβλήματος με τα Nαυπηγεία Σκαραμαγκά.

Oι πληροφορίες λένε, ότι εχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ”Πειραιώς” και της πολιτικής ηγεσίας των Yπουργείων Aνάπτυξης και Eθνικής Oικονομίας για την αμεση επανεκίνηση των διαδικασιών μεταβίβασης της ETBA στην ”Πειραιώς”, αφήνοντας κατά μέρος την επίλυση της εκκρεμότητας των ”Nαυπηγείων Σκαραμαγκά”, όπου η ETBA εχει, ως γνωστόν, το 51% των μετοχών της.

Kαι οι δύο πλευρές (”Πειραιώς” και Kυβέρνηση) έχουν συμφωνήσει να δοθεί χρονική περίοδος εξαμήνου, ώστε να εξευρεθεί λύση στην μεταβίβαση των Nαυπηγείων στην Γερμανική HDW και σε περίπτωση αδιεξόδου το ποσοστό των Nαπηγείων που κατέχει σήμερα η ETBA θα περάσει και τύποις στο Eλληνικό Δημόσιο με την τράπεζα να παραδίδεται ”καθαρή” της υποχρέωσης στην ”Πειραιώς”. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v