Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Δύο νέα έργα σε Εγνατία και Ρουμανία

Δύο νέα έργα προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ και 14,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα ανέλαβε η εταιρία Προοδευτική, τα οποία αφορούν έργα οδοποιίας στην Εγνατία Οδό και στη Ρουμανία.

Προοδευτική: Δύο νέα έργα σε Εγνατία και Ρουμανία
Δύο νέα έργα οδοποϊας προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ και 14,5 εκατ. ευρώ ανέλαβε η εταιρία Προοδευτική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές, αυξάνοντας το υπόλοιπο των ανεκτέλεστων συμβάσεων που διαθέτει.

Το πρώτο έργο οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ, που ανέλαβε η εταιρία, αφορά την κατασκευή τμήματος της Εγνατίας Οδού και πιο συγκεκριμένα το τμήμα: Μάκρη – Αλεξανδρούπολη – ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της εταιρίας, της ανετέθη έργο προϋπολογισμού 14,5 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία, από την Εθνική Διεύθυνση Οδοποιίας.

Πρόκειται για το έργο για την κατασκευή της Εθνικής Οδού Νο 66, τμήμα από πόλη BARU έως πόλη HATEG, μήκους 26 χιλιομέτρων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και συγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Οπως τονίζει η εταιρία στην ανακοίνωσή της, πρόκειται να λάβει μέρος και σε άλλες δημοπρασίες έργων υποδομής και οδοποιίαςστην ίδια χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v