Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέντευξη Τύπου από Γ. Κωστόπουλο στις 21/2

Την επίσημη ”απάντηση” της Τράπεζας στον θόρυβο που δημιουργήθηκε για την αύξηση των επιτοκίων χορηγήσεων αναμένεται να δώσει ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος σε συνέντευξη τύπου στις 21 Φεβρουαρίου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χρήσης του 2002.

Συνέντευξη Τύπου από Γ. Κωστόπουλο στις 21/2
Δεν υπάρχει θέμα υπαναχώρησης της Alpha Bank, όσον αφορά στην αύξηση των επιτοκίων χορηγήσεων που αποφάσισε την Τετάρτη και θα αρχίσει να εφαρμόζει από τη Δευτέρα, μολονότι η διοίκηση της τράπεζας αιφνιδιάστηκε από το σάλο που προκάλεσε αυτή η κίνηση.

Το πιθανότερο είναι ότι η επίσημη ”απάντηση” στον θόρυβο που δημιουργήθηκε θα δοθεί στις 21 Φεβρουαρίου, οπότε με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χρήσης του 2002 θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Alpha, κ. Γιάννης Κωστόπουλος.

Πάντως, στην τράπεζα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την πρωινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε εκτάκτως και διήρκεσε -ούτε λίγο ούτε πολύ- 1,5 ώρα.

Η επίσημη εκδοχή είναι ότι οι κ. Σημίτης και Χριστοδουλάκης συζήτησαν και το ενδεχόμενο του πολέμου στο Ιράκ. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα των αυξήσεων.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι θα ”απορροφήσουν” όλο το κλίμα δυσαρέσκειας της κοινής γνώμης, χωρίς η ίδια να φέρει καμία ευθύνη, ενώ δεν κρύβουν ότι έχουν ”πληγωθεί”.

Πάντως, από τη διοίκηση της τράπεζας, σε μια κίνηση καλής θέλησης, κυκλοφόρησε σήμερα μια εγκύκλιος προς τα καταστήματα, με την οποία ζητείται να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των λαϊκών ομολόγων, από Δευτέρα.

Κι ως γνωστόν, το συγκεκριμένο προϊόν είναι εμπνεύσεως... Χριστοδουλάκη.

Σημειώνεται, ότι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2003, η Αlpha Bank πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του έτους 2002.

Συγκεκριμένα, στις 08:30 π.μ. θα γίνει η έκδοση του σχετικού δελτίου τύπου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της Τράπεζας στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στις 09:30 π.μ. θα γίνει η ενημέρωση των αναλυτών και των θεσμικών επενδυτών από μέλος της Γενικής Διευθύνσεως στο Κεντρικό Κτήριο και στις 11:30 θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο του ομίλου Alpha Bank, Γιάννη Σ. Κωστόπουλο στο Κεντρικό Κτίριο της Τραπέζης.

Τέλος, στις 14:30 θα γίνει η ενημέρωση των διεθνών αναλυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιασκέψεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v