Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Υπογράφηκε η συμφωνία στη Κύπρο

Υπογράφτηκε αργά το βράδυ η νέα διακρατική συμφωνία για τη λειτουργία του ΟΠΑΠ στην Κυπριακή Δημοκρατία, εξέλιξη που για πρώτη φορά θα επιτρέψει την πλήρη δράση της εταιρίας στη Μεγαλόνησο, σε επιχειρηματική πλέον βάση.

ΟΠΑΠ: Υπογράφηκε  η συμφωνία στη Κύπρο
Υπογράφτηκε αργά το βράδυ η νέα διακρατική συμφωνία για τη λειτουργία του ΟΠΑΠ στην Κυπριακή Δημοκρατία, εξέλιξη που για πρώτη φορά θα επιτρέψει τη δράση της εταιρίας στη Μεγαλόνησο σε επιχειρηματική βάση.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία ΟΠΑΠ έχει ήδη παρουσία στην Κύπρο από το 1964, μέσω δικτύου 160 πρακτορείων, χωρίς όμως να διαθέτει το πλήρες εύρος των παιχνιδιών της στην εν λόγω αγορά.

Το πιο σημαντικό όμως για την εταιρία ήταν οτι βάση των προηγούμενων συμφωνιών, οι δραστηριότητες στην Κύπρο δεν απέφεραν κέρδος, παρά λειτουργούσαν σε βάση ”ονομαστικής” και μόνον κάλυψης του κόστους, κάτι που δεν μπορούσε να συνεχιστεί κατόπιν και της εισαγωγής του ΟΠΑΠ στη Σοφοκλέους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΠΑΠ, η διοίκηση του Οργανισμού, εκφράζει την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, ενώ δεσμεύεται να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τα βασικά σημεία της σύμβασης, καθώς και τις εκτιμώμενες επιπτώσεις της, προς το τέλος του μήνα, κατά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της χρήσης του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v