Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 358,9 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ

Στα 358,9 εκατ. ευρώ ανέρχεται πλέον το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ, μετά τη μερική κάλυψη της αύξησης που πραγματοποιήθηκε με εισφορά σε είδος. Κατά τη γ.σ. της ΕΧΑΕ εγκρίθηκε η εκλογή των Σ. Θεοδωρόπουλου, Ν. Καραμούζη και Α. Χασιώτη στη θέση παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ.

Στα 358,9 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ
Στα 358,995 εκατ. ευρώ (122,327 δισ. δρχ.) ανέρχεται πλέον το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ, μετά τη σχετική τροποποίηση του άρθρου του καταστατικού της εταιρίας περί του μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία προχώρησε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας (22/02/02), δεδομένης της μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος που είχε αποφασιστεί από την πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της 28/12/2001.

Ετσι, το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ διαιρείται σε 71.088.173 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 5,05 ευρώ (1.720,7875 δραχμών). Μετά την καταχώρηση της ανωτέρω τροποποίησης του καταστατικού στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών, η ΕΧΑΕ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών που προέκυψαν από την ολοκληρωθείσα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Περαιτέρω, η γ.σ. ενέκρινε την εκλογή των Σ. Θεοδωρόπουλου, Ν. Καραμούζη και Α. Χασιώτη στη θέση παραιτηθέντων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v