Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Δόθηκε έγκριση από ΕΕ για την STI

Το πράσινο φως για την απόκτηση μεριδίου συμμετοχής στη Siemens Tele Industrie από την Intracom έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανακοίνωση της, σύμφωνα με την οποία η ελληνική εταιρία θα συμμετέχει με ποσοστό 41% στην Tele Industrie.

Intracom: Δόθηκε έγκριση από ΕΕ για την STI
Και επίσημα πλέον άνοιξε ο δρόμος για την εξαγορά μεριδίου συμμετοχής της Siemens Tele Industrie από την Intracom, ύστερα από την έγκριση της συμφωνίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Intracom θα συμμετέχει με ποσοστό 41% στο κεφάλαιο της εταιρίας, ενώ το ποσοστό της Εθνικής διαμορφώνεται στο 18%.

Η Information and Communications Networks της Siemens ανακοίνωσε ότι η πώληση του μεριδίου στην Intracom, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για ενίσχυση των μονάδων παραγωγής παγκοσμίως, στοιχείο που θα της επιτρέψει να προσφέρει διευρυμένες υπηρεσίες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στην ανακοίνωση ακόμη αναφέρεται ότι η Siemens και η Intracom δεν σχεδιάζουν να συντονίσουν την ανταγωνιστική τους δράση, δεδομένων των ισχυρών ανταγωνιστών, αλλά και του σχετικά μικρού μεγέθους της εν λόγω εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v