Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναπροσαρμόζει τις τιμές η Q-Telecom

Σε αναπροσαρμογή της τιμολογιακής της πολιτικής και των χρεώσεων στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας από την 5η Μαρτίου του 2003 προχωράει η Q-Telecom, προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Αναπροσαρμόζει τις τιμές η Q-Telecom
Η Q-TELECOM, αξιολογώντας τα νέα δεδομένα της αγοράς, αναπροσαρμόζει την τιμολογιακή της πολιτική και τις χρεώσεις στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας μέσω του Κωδικού Επιλογής Φορέα 1765 από την 5η Μαρτίου 2003, για νέες και υφιστάμενες συνδέσεις.

Συγκεκριμένα, στις αστικές κλήσεις, η χρέωση τροποποιείται ανά λεπτό παράλληλα με τη μείωση της τιμής σε € 0,025/λεπτό. Στις υπεραστικές κλήσεις, διεθνείς κλήσεις και κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα η χρέωση παραμένει ανά δευτερόλεπτο μετά το πρώτο λεπτό, με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα ενώ οι τιμές ανά λεπτό μειώνονται από 2 έως 15%.

Αναλυτικότερα οι νέες χρεώσεις των υπεραστικών κλήσεων είναι 0,0520 ευρώ/λεπτό, οι κλήσεις προς κινητά COSMOTE 0,2200 ευρώ/λεπτό, VODAFONE 0,2300 ευρώ/λεπτό, TELESTET 0,2500 ευρώ/λεπτό και Q-TELECOM 0,2200 ευρώ/λεπτό.

Παράλληλα, στις διεθνείς κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα, μειώθηκαν οι τιμές σε 0,1850 ευρώ/λεπτό για οκτώ χώρες, (Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο). Προς τους υπόλοιπους διεθνείς προορισμούς οι τιμές παραμένουν οι ίδιες.

Σε όλες τις κλήσεις προς υπεραστικά, διεθνή και κινητά ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% μετά το 4ο λεπτό. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 18%.

Η Q-Telecom, είχε συνάψει συμφωνίες διασύνδεσης με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, πριν την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας και αναπτύσσει δίκτυο και υποδομές Switch Voice ώστε να διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v