Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μoda Bagno: Επέκταση στα ξενοδοχειακά

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρίας από κοινού με την Ερεχθέας Επενδυτική ανακοίνωσε σήμερα η Μoda Bagno. Η νέα εταιρία θα δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και την αξιοποίηση ακινήτων.

Μoda Bagno: Επέκταση στα ξενοδοχειακά
Τη συμμετοχή της σε ανώνυμη εταιρία που θα συσταθεί στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η Moda Bagno. Η επωνυμία της εταιρίας θα είναι ΣΑΛΒΑ Κτηματική Α.Ε. και οι σκοποί της θα είναι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και η αξιοποίηση ακινήτων.

Το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ και θα συμμετέχουν η Moda Bagno, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο που θα ανέρχεται στο 50%, καταβάλλοντας 30.000 ευρώ, καθώς και η εταιρία Ερεχθέας Επενδυτική Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής στο 50%.

Με την επενδυτική της αυτή κίνηση, η Moda Bagno επεκτείνεται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Επίσης η εταιρία γνωστοποίησε ότι στα πλαίσια εκμετάλλευσης του ακινήτου ιδιοκτησίας της, που βρίσκεται στην Λάρισα στην συμβολή των οδών Τυχερού και Λαγού, επιφανείας 553,27 τετραγωνικών μέτρων αποφασίστηκε η οικοδόμηση πολυκατοικίας με το σύστημα της αντιπαροχής και η εταιρία ήρθε σε συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρία Νικόλαος Ταουσάνης για την οικοδόμηση του ακινήτου αυτού με ποσοστό αντιπαροχής 42%.

Έτσι θα περιέλθουν στην εταιρία τρία καταστήματα επιφανείας 57,35 τ.μ., 44,40 τ.μ. και 45,65 τ.μ. αντίστοιχα και τρία διαμερίσματα (κατοικίες) επιφανείας 56,30 τ.μ., 39,70 τ.μ. και 41,05 τ.μ. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης των απαραιτήτων δικαιολογητικών προκειμένου να κατατεθεί αίτηση για την έκδοση οικοδομικής αδείας και ακολούθως, εντός μηνός από της εκδόσεως της αδείας, θα ξεκινήσουν οι οικοδομικές εργασίες, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός είκοσι μηνών από της λήψεως της οικοδομικής αδείας, θα υπογραφεί δε σχετικό εργολαβικό προσύμφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v