Κορυφαία προσωπικότητα στις πολυεθνικές φαρμακευτικές στην Ελλάδα ο Διονύσιος Φιλιώτης

Το βραβείο εκ μέρους του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Φαρμασέρβ-Λίλλυ παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Σπύρος Φιλιώτης.

Κορυφαία προσωπικότητα στις πολυεθνικές φαρμακευτικές στην Ελλάδα ο Διονύσιος Φιλιώτης

Ο κ. Διονύσης Φιλιώτης, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, διακρίθηκε ως η Κορυφαία Προσωπικότητα των Πολυεθνικών Φαρμακευτικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Διευθύνοντες Συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη των Φαρμακευτικών Εταιρειών που επιχειρούν στην Ελλάδα.

Η ιδιαίτερα τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου Reputation Pharma 2025, από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε το σημαντικό επίτευγμα του κ. Φιλιώτη να ηγείται με πολύ μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ενός μοναδικού επιχειρηματικού μοντέλου κοινοπραξίας (joint venture), μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμασέρβ και του διεθνούς Κολοσσού, την εταιρεία Lilly. Μέσω αυτής της κοινοπραξίας γίνονται διαθέσιμα στους ασθενείς στη χώρα μας καινοτόμα φάρμακα που αλλάζουν τα δεδομένα στη διαχείριση πολλών σημαντικών ασθενειών.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Διονυσίου Φιλιώτη, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ κ. Σπύρος Φιλιώτης.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v