Ενταξη στο ελληνικό χρηματιστήριο εξετάζει η Sanders Group

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 500 διαμερίσματα σε Ελλάδα-Κύπρο και παρουσία σε άλλες χώρες. Δραστηριοποιείται στη βραχυχρόνια μίσθωση. Δηλώνει ότι προσέλαβε γραφεία για να διαμορφώσει πρόταση εισαγωγής στο ΧΑ.

Ενταξη στο ελληνικό χρηματιστήριο εξετάζει η Sanders Group

Η Sanders Group (www.sandersstay.com) με έδρα τη Δανία και παρουσία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, η οποία εδώ και 25 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες βραχυπρόθεσμης διανυκτέρευσης με ένα πολύ πρωτοποριακό και μοναδικό τρόπο, όπως υποστηρίζει στη σχετική ανακοίνωση, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία που ξεκίνησε από τη Δανία και τώρα δραστηριοποιείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει ήδη κτίσει ένα πορτφόλιο πέραν των 500 διαμερισμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο και άλλων τόσων σε Δανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βουλγαρία, χρησιμοποιώντας δικούς της αλγόριθμους και τεχνολογικές μεθόδους για προώθηση των οικιστικών μονάδων.

Η Sanders Group προσφέρει ομοιόμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα, με σκανδιναβικά έπιπλα και minimal look, για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση σε επιλεγμένες περιοχές. Έχουν, όπως υποστηρίζεται, έξυπνα τοποθετήσει τον εαυτό τους μεταξύ των τετράστερων/πεντάστερων ξενοδοχείων, σε επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και του Airbnb concept, σε επίπεδο τιμών. Σε μια περίοδο που εταιρείες τύπου Airbnb έχουν προβλήματα, η Sanders διαφοροποιείται αφού μισθώνει μακροχρόνια τα ακίνητα, τα διαμορφώνει κατάλληλα και τα διαχειρίζεται μέσω της δικής της ομάδας.

Στη σύγχρονη εποχή, όπου η νέα γενιά θέτει την ιδιωτικότητα και την πρακτικότητα πάνω από το υποτιθέμενο γκλάμουρ των μεγάλων ξενοδοχείων, η Sanders Group προσφέρει την ιδανική εμπειρία στον μοντέρνο πελάτη.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της, κ. Bo Sander, η Ελλάδα προσφέρεται όχι μόνο ως ένας εύφορος χώρος για ανάπτυξη των εργασιών της, αλλά και ως αγορά που στρατηγικά μπορεί να γίνει το εφαλτήριο της εταιρείας για το μέλλον. Κατά τον κ. Bo Sander, η σκανδιναβική άποψη στην οργάνωση και διεύθυνση της εταιρείας σε συνδυασμό με την ελληνική άποψη του τι εστί ποιότητα ζωής δημιουργούν ένα ακαταμάχητο προϊόν που μπορεί να τελειοποιηθεί στη χώρα μας και να εξαχθεί σε άλλες χώρες.

Εμπορικές συμφωνίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναμένεται να αυξήσουν τα προσφερόμενα καταλύματα σε πάνω από 2.000 εντός διετίας. Η προοπτική της Ελλάδας αξιολογείται τόσο σημαντική, που η εταιρεία εδώ και αρκετό χρόνο εξέταζε με τους συμβούλους της την πιθανότητα ένταξής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κάτι που πλέον είναι απόφαση. Έχουν ήδη προσληφθεί μεγάλα γραφεία παροχής υπηρεσιών για τη διαμόρφωση πρότασης για ένα πιθανό listing των μετοχών της Sanders Group στο Χ.Α.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v